Реклама / Ads
35| 8111 |08.01.2021 НОВИНИ

Манолова: Станишев и Местан предложиха Пеевски за шеф на ДАНС

.
Станишев и Местан - председателите на двете парламентарни групи на мнозинството, предложиха Пеевски за шеф на ДАНС. След това всички мрънкаха, извиваха се - и те, и премиерът Орешарски и всички политически мъже. Човек не трябва да поема чужда вина. Използвах сарказъм, но очевидно е бил неуместен и ми се задава 7 години по-късно същият въпрос. Сгреших - и със сарказма, и с това, че го подкрепих.
 

Това заяви Мая Манолова от "Изправи се.БГ" в ефира на телевизия "Евроком".

 

Тя опроверга слуховете, които се тиражират в публичното пространство не само от няколко дни, но и от месеци насам. Едно от тях е твърдението, че Бойко Борисов й е помогнал да отиде на лечение в Германия. Операцията й обаче е била в българска болница.

 

"Не съм искала от Борисов да ми помага. Оперираха ме най-добрите лекари в ИСУЛ. Спокойна съм, че те не четат подобни канали. Обидно е за добрите български лекари да се намесва там името на Борисов. Операцията ми не е била в Германия и Борисов няма отношение към моето лечение", категорична беше Манолова.

 

"Това е загуба на време, омерзително е. Призовавам Борисов да дойде в съда и да каже. Кога ме е лекувал от рак? Къде ме е лекувал от рак?", допълни Манолова.

 

По същия начин тя опроверга и слуховете, че се развежда със съпруга си.

 

"Абсолютна лъжа е, че ще се развеждам. В моя Facebook има моя публикация, в която сме ние двамата с Ангел. Ако някой е искал да види, то е очевидно и е в социалните мрежи. Идеята е да се маже, да се обижда, да се клевети".

 

Председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова заведе пет дела срещу ПИК и Ретро за общо 250 хил. лв. и едно дело срещу Антон Тодоров заради твърдения по адрес на Манолова. Ако делата бъдат спечелени, средствата ще отидат за благотворителност.

 

Манолова коментира и евентуалното разделение с майките от "Системата ни убива". ФрогНюз припомня, че преди два дни от организацията публикуваха официална позиция, в която се разграничиха от "която и да е политическа или гражданска формация на предстоящите парламентарни избори , имаща нещо общо с така нареченото "Отровно трио". Манолова обаче посочи категорично - това не отговаря на истината.

 

"Аз ги познавам, познавам порблемите им. Ние бяхме заедно, написах закона, който те искаха. Тези жени са част от мен", отсече Манолова.

 

Това потвърдиха и пред ФрогНюз майките от "Системата ни убива". Двуяко се тълкува становището им. Те заявиха категорично, че не се разграничават от Манолова като личност, но няма да подкрепят формация, имаща общо с "Отровното трио".

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3767 |06.01.2021 Местан отива на съд заради тежка катастрофа . 20| 4171 |21.12.2020 Манолова: Борисов да разпореди мораториум върху плащането на сметките за парно за ноември . 8| 3499 |19.12.2020 Станишев: Няма основания БСП да не подкрепи Румен Радев за втори мандат, за много българи той е носител на промяната . 7| 3654 |18.12.2020 Манолова: Стига топлофикационен тероризъм!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads