Реклама / Ads
26| 8798 |18.06.2020 НОВИНИ

Мануил Манев очаквано нападна президента. Подмина снимките с парите и златото

.
Мануил Манев
Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев по съвсем очаквана схема говори срещу президента Румен Радев. Любопитното е, че коментира единствено снимката с премиера, но не и тези на които се виждат много пари и кюлчета злато.
 

По БТВ той каза: Това е класическа комбинация от политическа атака на хора без политически възможности. Те са решили, че ще използват мафиотските методи. Ма сега, че на едната снимка имало едно, а на другото друго, това няма значение. Важното е да грабнат вниманието. А другата снимка е внимавай, пращам ти снимка как спиш. Това няма да подейства на премиера.

 

Ако това е спалнята на премиера, до нея имат достъп много хора-охрана, персонал. Но това не е най-важното. Кой е снимал премиера докато спи и защо се вадят тези снимки? Животът ни стана една кална история. Виждате-премиерът снимаме в спалнята и го пускаме. Казват ни-ние сме всесилни и няма нужда да обясняваме за 18 повдигнати обвинения. Няма нужда да обясняваме защо не искаме да се изправяме пред правосъдието. И като се намелят още няколко двама-трима политици-това се получава. Вчера Цветан Цветанов каза гнусни неща вчера по отношение на хората. Мисля, че разследванията ще покажат много неща. Хората ще останат с тази гадост. Това е целта на тази ченгесарска история.

 

Това с дублирането на НСО не е вярно. Има куп държавни служители, които не могат да се охраняват от НСО. Можете ли да ми посочите една въоръжена структура, която да е подчинена на един човек? Коя е тази служба? Абсолютно НСО! Не помня коя година беше приет закона. Случващото се през последните дни започва да променя моята визия по темата.

 

НСО трябва да даде своите отговори. Да не се крие президента. Да не крие, да излезе и да отговори. Аз безкрайно уважавам НСО, но такова нещо, каквото има в момента в тази служба, никога не е било. Смятам, че НСО не си е свършило част от работата. Снимките вчера са предназначени за сплашване.  Записът няма нищо общо с начина на говорене на премиера.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4474 |17.06.2020 Църквата почита паметта на Св. мъченици Мануил, Савел и Исмаил . 5| 4759 |05.06.2020 Очаквано: НС гласува ”за” изграждане на държавни бензиностанции . 14| 19335 |29.05.2020 Илиян Василев: Няма да има битка между Пеевски и Борисов - това са маневри преди договаряне . 6| 8008 |29.05.2020 Евдокия Манева: Зам.-министър Желев е подставено лице на бизнеса с отпадъци, той е историк

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads