Реклама / Ads
49| 3891 |11.04.2021 НОВИНИ

Марешки: Останахме под чертата, но над блатото

.
Вярно е, останахме под чертата, но останахме над блатото, в което се е превърнало 45-тото Народно събрание. На фона на новоизбраните депутатите “Воля” стои почтено, авторитетно и патриотично. Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн. Слава Богу, че Господ и народа не ни поставиха редом с тези хора.
 

Така определи изборните резултати Веселин Марешки седмица, след като стана ясно, че черноморската му коалиция с формацията на Валери Симеонов остава под 4-процентовата бариера. Воля-НФСБ претърпяха огромен погром, като дори ВМРО успяха да вземат повече гласове. Освен това Марешки и Симеонов похарчиха най-много средства за предизборната си кампания.

 

“Такава безпринципност, жажда за постове и министерства не сме виждали. Те се изпокараха преди да се съберат. Това най-вероятно погнусява избирателите им”, заяви Марешки в ефира на Нова телевизия.

 

По думите му това, което се случва в момента в политическия живот у нас и в парламента, показва или огромен страх, или дълбоко задкулисие. 

 

“Повечето са се изпокрили като мишки, не дават никакви интервюта, не знаем програмите, какво ще правят от тук нататък. Страхът от случилото се е видим. Отзад прозира дълбоко задкулисие, което в момента се опитва да си реди корпоративните и корупционните схеми”, смята още Марешки. 

 

“Татянадончевците в това Народно събрание на площадите говориха, че не се натискат да стават депутати. Виждате, че нищо от това не се случва. Съжалявам, че ще започна с това “Казах ли ви” толкова рано”, коментира още лидерът на “Воля”. 

 

Марешки прогнозира и нови протести на гражданите, които ще кажат на “най-старите мутри” - “Вън!”. 

 

ВМРО много са си повярвали, че ще успеят самостоятелно да минат чертата, обяви още Марешки. По думите му някой е имал интерес патриотичният вот да бъде разбит и дори четял за задкулисните договорки между ДПС и формацията на Каракачанов.

 

“Виждате - справедливостта възтържествува и гледат Народното събрание отвън”, отсече още лидерът на “Воля”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 4731 |11.02.2021 Марешки: Мастити бизнесмени ми казваха: „Затваряш бензиностанциите и ставаш вицепремиер“ . 45| 4162 |12.01.2021 Марешки: Очаквам Радев да бъде изгонен с камъни . 50| 7358 |30.11.2020 Веселин Марешки: Не съм юрист, но имам повече ум. Имам свой проект за конституция. Всички се изпокриха като мишки . 35| 6637 |15.09.2020 Веселин Марешки: За пръв път чувам, че да поискаш наем на имот е изнудване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads