Реклама / Ads
75| 5664 |19.05.2014 НОВИНИ

Маргарита Попова да оглави служебен кабинет след евровота

.
Вицепрезидентът Маргарита Попова е подходяща за служебен премиер, тъй като е консенсусна личност. Такова мнение изказа лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.
 

"Мисля, че г-жа Попова е достоен вариант за служебен премиер. По този начин тя може да се отърве и от нежеланото си съжителство с Росен Плевнелиев", смята Бареков.

 Той отново разви идеята си за сформиране на служебно правителство след евроизборите, което да бъде определено от партиите,влезли в ЕП, а президентът Плевнелиев само да подпише указа за назначаването му.

"Обръщам се към г-жа Попова, която е разумният човек в президентството. Тя трябва да убеди своя колега, че е добре да приеме предложението на ББЦ и след оставката на кабинета "Орешарски", която аз очаквам след президентските избори, новото правителство да бъде определено от партиите, вкарали евродепутати, предлага Бареков.

 "Чух, че вчера Плевнелиев се е назовал като президент на енергийната ефективност. Ще му кажа, че енергийната ефективност не се състои само в смяната на дограмата, а в подобряване на енергийната ефективност на българската индустрия и предприятия.", коментира още лидерът на ББЦ. "Плевнелиев казал също, че е министър на трите магистрали. Това означава, че той не е бил никакъв министър, защото в България няма три магистрали, а само една, която е построена наполовина от др. Тодор Живков", категоричен е Бареков.

 Следващото управление няма да е престъпно, тъй като ще гарантирам на хората, че Росен Плевнелиев и хората около него ще бъдат разследвани от прокуратурата за злоупотреби с обществени средства, каза Бареков.

 Той заключи, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е избягал от пряк сблъсък с него във "Всяка  неделя", поради което ще го чака днес на площада в Сливен. "За да си кажем в очите истината за неговото престъпно управление", добави Бареков, който вчера разкри, че Борисов заплашил бизнеса в Града на стоте войводи да не подкрепя "България без цензура", защото ГЕРБ се връщал на власт.

Борисов прави кампания в нелегалност, констатира Бареков.

 "Борисов се крие по клубове и не се среща с хората. За разлика от него, аз всеки ден съм в центъра на някои български град и след това отивам в пълни зали и театри", категоричен е лидерът на ББЦ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 100| 9248 |15.05.2014 Б. Димитров скочи срещу Попова: Да подава оставка! . 76| 5730 |15.05.2014 Попова: Не съм заместник на Плевнелиев, а самостоятелна единица . 69| 5897 |08.05.2014 Плевнелиев трепери, Ташева оглави комисията срещу него . 25| 5929 |30.04.2014 Лидия Руменова оглави Сметната палата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads