Реклама / Ads
20| 9345 |11.08.2015 НОВИНИ

Н. Марков: Президентството се превърна в част от #КОЙ

.
Николай Марков
Държавният глава не наложи вето на закона за НСО и срокът за това изтече! Въпреки, че беше призован достатъчно и от широк крък лица и обществени организации. Противоконституционните текстове са вече законов факт, но разбира се няма да има кой да сезира този съд. Друг е въпросът, че целият този закон е концептуално сгрешен. Груба политическа и държавническа грешка. Резултатът няма да закъснее! Това пише бившият офицер от НСО полковник Николай Марков.
 
С това си действие президентската институция се превърна в неделима част от подкрепата на модела ‪#‎КОЙ‬ за възстановяване на УБО в най-уродливият му вид! Вече съвсем законно, категоричен е той.

Слабите лични и обществени авторитети, дори конюктурно да достигнат до царският престол си остават недъгави за историята! Именно това за мен е справедливостта!,смята Марков..

ГЕРБ е политически продукт заченат, развит и контролиран от финансова и политическа симбиоза между Ахмед Доган и Георги Първанов. Това е организирана престъпна група, която е най-голямата заплаха за националната сигурност на България! Доган, Първанов и Борисов трябва да бъдат веднага и спешно отстранени от държавната власт и осъдени за злоупотреби с власт и присвояване на пари в особено големи размери. Ако не се разбере по-скоро това и не се случи, България е пред гражданска война с неясни последици. От това ще се възползват и външни фактори, което ще превърне държавата ни в пустиня за много кратко време. Не може трима човека да разиграват и погребват милиони честни хора! Уверенията за стабилност са пълна заблуда, а организирането на хора за съпротива е в ход! Въоръжена съпротива, прогнозира той.

Свалете и осъдете тези гадове веднага в едно с престъпните им планове!
Събуди се овца, управлява те мафия!, завършва с апел полковникът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4897 |09.08.2015 Стотици цветя и играчки за Филип пред Президентството . 2| 5644 |04.08.2015 Ник. Марков: Законът за НСО-закон за военна хунта . 25| 4559 |04.06.2015 Президентството: Неточно тълкуване на закона показва нежелание да се проведе референдум . 12| 6192 |01.06.2015 В окото на Фрог: Ужилените с франкове щурмуват президентството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads