Реклама / Ads
11| 7347 |29.09.2021 НОВИНИ

Мартин Димитров: Състезанието е между ГЕРБ-ДПС и ДБ-ПП. Кой ще спечели?

.
Мартин Димитров Източник: стопкадър, Евроком
Състезанието на предстоящите избори ще е между ГЕРБ-ДПС и ДБ-ПП. Кой ще спечели? Това попита в предаването в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ Мартин Димитров от ДБ. От своя страна Методи Андреев извади „Има такъв народ“ от партиите на промяната. Според него те изобщо не са правили сметка да управляват, а зад Трифонов стои някаква задкулисна сила.
 

Мартин Димитров предупреди, че трябва да внимаваме никой в страната да няма прекомерна власт. Според него в момента се наблюдава концентрация на власт в ръцете на Румен Радев. Димитров припомни и концентрацията на власт в ръцете на Бойко Борисов. „Доведе до всемогъщ главен прокурор“, добави той.

 

От своя страна Методи Андреев призова на предстоящите избори хората да гласуват умно. „Номерът на тези момчета /бел. ред. Кирил Петков и Асен Василев/ не е да откраднат гласовете на „Демократична Бълтария“, а да накарат тези, които не са гласували досега, да намелят своя политически проект и да излязат да гласуват“, смята той.

 

„Не се разбра генезисът на призива „Мутри, вън“  Той означаваше лустрация, „Държавна сигурност“ вън от държавата, спиране влиянието на руската имперска политика в България. Вдигането на юмрука на Радев е един начин Русия да превземе България – да имаме слаби и корумпирани правителства. Русия цели това – пръстен от корупционни режими“, коментира още Андреев.

 

„Ако иска промяна, Радев не трябваше да покани агенти от ДС в инициативния си комитет“, каза от своя страна Мартин Димитров.

 

Според Петър Славов в Инициативния комитет на Радев има повече от 7 души – агенти на „Държавна сигурност“.

 

„Борисов е класически страхливец и няма да преме „хвърлената ръкавица“ от Румен Радев“, завърши Андреев.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3342 |28.09.2021 Мартин Димитров: Хората не трябва да бъдат плашени с Виденова зима . 8| 3807 |25.09.2021 Мартин Димитров: Естествената коалиция е между ДБ и "Продължаваме промяната" . 22| 4293 |18.09.2021 Мартин Димитров: След третия път правителство ще има. В Петков и Василев виждаме партньори . 4| 4014 |13.09.2021 Мартин Камбуров пренаписа историята: Задмина Петър Жеков и вече е голмайстор №1

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads