Реклама / Ads
27| 16456 |03.10.2020 НОВИНИ

Мартин Карбовски: Влизаме в официозна налудност. Никой не иска да срещне Борисов и да го пита

.
Мартин Карбовски
Влизаме в една официозна налудност. Никой не излиза да пита - господин Борисов, излезте човешки и кажете какво е това чекмедже. Скроили са му номер... Ама как така? Вие сте най-охраняваното лице в България. Никой не иска да го срещне и да го накара да говори, както Тим Себастиан накара Деница Сачева да говори пръщящи лъжи.
 

Това заяви в ефира на Българското национално радио Мартин Карбовски.

 

Той коментира последните събития у нас и нестихващите вече близо 90 дни протести.

"Абсолютно мога да приема, че някой е направил номер на Борисов. Той винаги е невинен, никога не знае какво става в тая държава. Но има неща, които не могат да се търпят - обещанията за вода, за път... Като не си свършил тия неща, трябва незабавно да си тръгнеш", категоричен беше Карбовски.

 

По думите му е възможно протестът да затихне. Като причина той изтъкна народопсихологията на българите.

 

"Много интересно се получава. Българинът страда от силен търпеж, но освен това лесно се и уморява от това да иска да свали султана. Ще излезе, ще повика малко, пък ще дойде зима, ще иде да си купи праз и сланина, па се прибере при жената, а ако има и ракия… нещата свършиха. У нас според мен демокрацията е функция на температурата", смята журналистът.

 

Според Карбовски след първото Велико народно въстание на 2 септември, когато бе употребена агресия спрямо протестиращи и журналисти и властта е "показала зъби", протестът леко е заглъхнал, а критична маса няма.

 

"Без участието на студентите в протестите няма да стане. ГЕРБ пак ще спечели изборите. Системата проникна в цялата държава. Защо ги няма студентите? Защото ГЕРБ проникна и във ВУЗ.-овете. Уж заради аполитичност, започнаха да дават пари на студентските съвети ", посочи още Карбовски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7605 |02.10.2020 Мартин Димитров за Сачева: Да представяш бюджетната рамка като “инвестиция в образование” е абсолютен фейк . 9| 5165 |29.09.2020 Мартин Димитров: Действията на коалицията ”ГЕРБ-БПЦ” са напълно лишени от морал . 30| 7187 |28.09.2020 Мартин Димитров: Борисов си купува ръкоплясканията . 19| 7090 |27.09.2020 Мартин Димитров: Наложително е да надигнем глас срещу тези завладяли ни простаци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads