Реклама / Ads
8| 4356 |08.07.2020 НОВИНИ

Михаил Миков: Общественото доверие няма да отиде като скачен съд към БСП

.
Михаил Миков
Доверието няма да отиде като скачен съд към БСП. Няма я лявата алтернатива в обществото. Ще има фрагментиран парламент - Мая Манолова ще вземе малко места, Слави Трифонов - също. Ще има още спасители. Липсата на политическо мнозинство ще води до скандали. Такива виждаме и днес.
 

Това заяви пред bTV Михаил Миков, бивш лидер на левицата.

 

Предстоят избори, които ще подредят по нов начин червените.

 

"Ситуацията в БСП не е спокойна, очевидно ръководството и Корнелия Нинова се опитват на всяка цена да продължат да водят партията и след тази кампания за избир на лидер, бягат и от финансовите отчети", посочи Миков и допълни - дефицитът според информацията на Сметната палата е 6 милиона лева.

 

По-големият въпрос е при този дефицит през 2019 г. и спряна субсидия през 2020 г., как функционира въобще партията и как е финансово осигурена. Маса офиси в страната са затворени, хората, които трябва да осъществяват някаква политическа дейност, нямат никакъв ресурс за това, посочи още Миков.

 

Според него в политиката има и по-важни неща.

 

"Тази битка за председателското място не се превръща в състезание на идеи. БСП през последните години изгуби левия си образ, това е големият проблем, тя е трудно различима", посочи Миков.

 

Когато няма лявата алтернатива в обществото, доверието няма да отиде като скачен съд към БСП, отбеляза той.

 

Миков коментира и вчерашните скандали, които се разиграха в района на летните сараи на Ахмед Доган:

 

"Чух за случая с Доган. Недопустимо е плажът, който е публична собственост да бъде използван по този начин. Утре някой може със своята охрана да загради пътя, за да не може да мине човек. Това е абсурд, който трябва да бъде прекратен. Хората трябва да имат нетърпимост към ежедневните и ежечасните нарушения на закона", заяви Миков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5009 |23.06.2020 Доц. Михаил Околийски: СЗО говори за втори пик на COVID-19 . 5| 6096 |05.06.2020 Писателят Калин Тодоров: Прокуратурата манипулира общественото мнение и съда . 6| 4493 |08.05.2020 Михаил Миков: Държавата да помогне на болницата във Видин . 82| 14992 |30.04.2020 Любо Кольовски: Гьобелс е аматьор, бг-властта подло нокаутира остатъците от общественото мнение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads