Реклама / Ads
4| 4950 |28.07.2019 НОВИНИ

Милионерът Крис Линч: Има сходство в това да си предприемач и сериен убиец

.
Крис Линч
”Има сходство между това да си сериен предприемач и сериен убиец. Вместо да убиваме хора, ние убиваме конкуренцията”, разказа за своето приключение в света на бизнеса и на парите милионерът Крис Линч пред bTV.
 

Крис Линч е американски сериен предприемач, който успява да събере 150 милиона долара начален капитал за 4 стартиращи компании и да ги умножи до 7 милиарда долара. Сред технологичните гиганти, които придобиват негови бизнеси са HP, Cisco и Амазон.

 

В момента ръководи компания – лидер в пазара на виртуализация на хранилища за данни. На 8 години започва да продава вестници, за да помага на родителите си и успява да изгради мрежа от 300 клиенти.

 

Определя умението да преговаряш като най-ценното в света на парите.

"В САЩ имаме една задача за децата – да разнасят вестници по адресите, и след като започнах от 7-годишен, сега съм на 56, не съм спрял да работя нито един ден. Питаха ме защо. И аз му казах на човека – когато правиш това, което ти харесва, ти не го усещаш като работа. Научих се на дисциплина, научих се как да общувам с хората, защото, нали, аз съм млад човек, а трябва да събирам пари от тези, на които доставям вестници, възрастни хора. Научих се как да водя преговори, научих се как да пестя.

Това, което е важно е да пестите, за да усетите нуждата от дисциплина в живота. Защото човек не е необходимо да търси веднага някаква награда, някакво моментно удоволствие, Не. Трябва да се изчака, понякога е хубаво да приемеш по-малко, за да постигнеш повече, защото това ще ви доведе до по-добро бъдеще за вас и за вашите близки.

 

Реалността е, че, за да можеш да изградиш една качествена компания, на теб са ти нужни поне 10 години. Основните принципи са посветеност, смелост, да имате идея, и да кажете да, ето това ще направим и вече да си следвате стъпките към целта.

 

Ние свързваме света на бизнеса и света на изкуствения интелект. Това, което ние правим се използва за лечение на болести, за повишаване качеството на живота на хората, свързване на хората, а социалните мрежи мисля, че дехуманизират, защото те пречат на хората да общуват лице в лице."




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 9192 |26.07.2019 АйТи експерт: Обвинението срещу Кристиян е нелогично, то е заради амбициозен кандидат за главен прокурор . 4| 6453 |25.07.2019 Проговори шефът на Кристиян Бойков, обвинен за тероризъм . 5| 4311 |25.07.2019 Кристиян Бойков и двамата му шефове са обвинени в тероризъм . 0| 4308 |25.07.2019 Прокуратурата обявява собственика на фирмата на Кристиян за международно издирване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads