Реклама / Ads
2| 2630 |24.07.2023 НОВИНИ

Министър Динкова: Мисля, че темата с искането за оставки се изтърка

.
Източник: БГНЕС
”Мисля, че темата с искането за оставки се изтърка, туризмът е преживяване и това, което трябва да дадем на клиентите си е качество и отношение”, обяви на брифинг министърът на туризма Зарица Динкова.
 

На въпрос дали е готова да подаде оставка, министърът отвърна "Не виждам причина да говорим за оставка за това, че съм си свършила работата".

 

Тя подчерта, че работата на министъра е да балансира между потребителите и между бизнеса, а по думите й ресторантьорите са един сегмент от този бизнес.

 

"Аз защитих интереса на целия туристически сектор, трябва да поддържаме един добър имидж", посочи тя.

 

"Моят апел, това към което аз се обърнах с тази позиция към бизнеса беше именно да ми помогнат да защитим качеството на продукта, защото аз не съм министър на ресторантьорите, аз съм министър и на потребителите и всъщност без клиент нямаме бизнес", допълни тя.

 

По думите й апелът й е бил към това какво е отношението към клиентите и допълни "защото за да може да защитим ставката от 9%, тази ставка е изключително важна, моята цел е да защитя, да имам основание, да имам база, с която да защитавам, като стъпя на това, че предлагаме качествен продукт с отношение към клиента към възможностите му за преживяване на тази услуга".

 

На въпрос има ли сигнали за некачествена услуга, постъпили в министерството Динкова заяви "Нашата амбиция е да развиваме качествена услуга и смятам, че част от бизнеса се старае изключително много да го прави".

 

"Разговаряла съм с министъра на здравеопазването, включително в самото начало на мандата си му изпратих писмо, в което апелирам да имаме право ние в медицинските пунктове по плажовете да наемаме и парамедици", допълни Динкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2703 |24.07.2023 Министър Славов: С предложените от ПП-ДБ промени на Конституцията балансът на силите се запазва . 0| 2914 |23.07.2023 Министър Шалапатова: Част от обезщетенията за майчинство може да бъдат изплатени със задна дата . 17| 3371 |23.07.2023 ”Министърът на туризма обяви война на туризма”: Браншът поиска главата на Зарица Динкова . 4| 2722 |22.07.2023 Министър Вътев: Предстои да внесем искане в ЕК за удължаване на забраната за внос на украинско зърно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads