Реклама / Ads
0| 4980 |04.05.2022 НОВИНИ

Мирчев: Името на Украйна не може да бъде обида, г-н Копейкин. То е символ на доблест

.
Ивайло Мирчев, Костадин Костадинов
Неуважаемият г-н Копейкин днес от трибуната на парламента няколко пъти подстрекаваше българския народ към война. Това е не само престъпна безотговорност, но и абсолютен срам за българския парламентаризъм.
 

Г-н Копейкин обаче явно живее в паралелна реалност. В неговата паралелна реалност украинските българи чакат руската армия да ги освободи. Сами виждате, че тази паралелна реалност се намира, като в старите вицове, 50 години назад и още толкова наляво. Като се замисля, той, целият г-н Копейкин е един стар виц. Все пак говорим за човека, на когото не му стигна куража да отиде до Одеса и след ходенето до Болград вече е с черен печат и забрана за влизане в Украйна. От “Демократична България” бяхме в Украйна, лично ходих до Одеса и срещнах забележителни българи и украинци, никой от които не чакаше руската армия с хляб и сол. Толкова за вица Копейкин, който, за съжаление, отдавна не е смешен, ако изобщо някога е бил. Няма как да е смешно, когато народен представител нарича правителството екстремистка организация и говори за война срещу българския народ. Позорно е. Няма как да е смешно, когато за формирования на НАТО, разположени в държава-членка на НАТО се говори като за окупационни войски. Нелепо е.


И накрая - нашият фалшив герой реши, че ще ни обиди, наричайки ни “Демократична Украйна”. Името на Украйна не може да бъде обида, г-н Копейкин. То е символ на доблест, кураж и невъобразима смелост - все чужди за Вас понятия. Името на Украйна днес е синоним на свобода. Украйна днес защитава свободата, демокрацията и правовия ред от името на цяла Европа. Днес Украйна е Европа, г-н Копейкин. И от европейската подкрепа за Украйна зависи утре Европа да не е на мястото на Украйна.

 

Ивайло Мирчев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3237 |04.05.2022 Протестиращи ”за” и ”против” военна помощ за Украйна се събраха пред НС . 0| 3033 |04.05.2022 Ще ремонтираме военната техника от Украйна . 0| 3100 |04.05.2022 НС прие: Да се даде военно-техническа помощ на Украйна . 0| 3253 |04.05.2022 Кремъл: Информацията, че Путин ще обяви война на Украйна на 9 май, е глупост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads