Реклама / Ads
13| 3974 |25.07.2021 НОВИНИ

Мишо Константинов отклони въпрос за залеза на ГЕРБ: Краят на християнската цивилизация е по-тъжен

.
Проф. Михаил Константинов Източник: стопкадър, БНТ
Никой не знаем дали това е началото на края на ГЕРБ, нормално било да се загуби. Всяко нещо имало начало, апогей и край. Така математикът и бивш шеф на „Информационно обслужване“ Мишо Константинов отклони въпрос за краят на ГЕРБ. В момента той виждал един друг, по-тъжен край - този на бялата цивилизация, на християнската цивилизация.
 

„Това е, което се случва и е трагично. А това, че една партия, след като 15 пъти е победила, а на 16-ия е загубила, е нормално. Ние какво искаме - винаги да побеждава ли? Това, което се случи, е съвсем естествено“, обясни Константинов, който през годините беше върл рекламен агент на Борисов и партията му.

 

„Християните в Европа се самоубиваме. Минаха 2000 г., вероятно това е животът на християнската цивилизация, съжалявам да го кажа. Ако нещо стане, ако се намери някаква идея или човек, който да вдигне християните след себе си“, прескочи темата за бъдещето на ГЕРБ професорът.

 

„Когато един организъм трябва да умре, това означава, че вече е остарял и няма жизнени сили. Ние като цивилизация остаряваме и си отиваме. Както си отиде комунизмът, така ще си отиде и християнската цивилизация“, допълни Константинов.

 

Що се отнася до изборите, той коментира, че те са били напълно законни. ЦИК била законно конструиран, но съставът й бил избран манипулативно. „От 15 души - 4 са от ГЕРБ. По всички правила те трябва да имат 5 души, а не 4, и това е изчислено много просто, за да загуби ГЕРБ“, направи тънки сметки математикът.

 

„Гласували са 600 000 души по-малко на изборите на 11 юли, в сравнение с 4 април. Къде отидоха тези гласове“, попита проф. Константинов. „В предишни избори 27% са избирали машинно, а 76% хартиено. Това показва, че неизменно народът ни избира хартиено гласуване“, допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6075 |14.07.2021 Мишо Константинов излиза от „Информационно обслужване“ . 1| 3378 |11.07.2021 Ириней Константинов: Сега е моментът да тръгнем нанякъде . 35| 17390 |30.06.2021 Татяна Дончева: Има мишоци в служебния кабинет. Борисов замести Тити, не спира да реве . 11| 16342 |01.06.2021 Ген. Валери Григоров: Добра новина е пенсионирането на проф. Михаил Константинов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads