Реклама / Ads
31| 9637 |21.10.2012 НОВИНИ

Кр. Младенов: Октоподчето Алексейчо тичка в затвора

.
Петров изглежда свеж и бодър, но всъщност има невидими болежки Източник: novini.bg
Октоподчето Алексейчо си тичка и си вдига щанги в затвора. Тренира си всеки ден, много е здрав. По някое време се разболя, от дископатия май. Така каза и тръгна да се лекува по санаториуми. Това заяви затворникът със завиден „стаж” в пандиза Красимир Младенов, в предаването "Насреща с Люба Кулезич" по ТВ 7.
 
Той бил в една килия със считания за главатар на „Октопода” Алексей Петров и наблюдавал отблизо ежедневните занимания на бившият шеф от ДАНС.

Ресторантът в база "Ясен", където след тежки, но здравословни процедури, се възстановяват изразходваните калории...


Красимир Младенов има 20 осъдителни присъди и 7 пъти е лежал по затворите. За първи път е влязъл на 16 години. Сега се чувства като медиатор между колегите си съкилийници и администрацията и се е самообявил за адвокат на затворниците. Признава, че когато издава такива подробности от „кухнята” на баровците в пандиза понякога се яде бой. Бият, но от друга страна тези неща се знаят и все излизат някога, смята Младенов, който иска да спре да краде и да си изкарва почтено хляба, но все не му се отдава.

База "Ясен" - общ изглед

 

На 4 октомври 2012 г. подсъдимият за тежки криминални деяния Алексей Петров получи разрешение от съда да се лекува в Специализиранатa болница за рехабилитация „Банкя” АД - База „Ясен”. Трактора трябваше да бъде настанен в указаното здравно заведение в "Овча купел", но оттам отказали да приемат ВИП-арестантът заради липса на свободни стаи и невъзможност да се ползва лечебния комплекс в частта водолечение. В началото на лятото Петров вече се лекува веднъж там, но се навехна пръст на крака, правиха му някакви изследвания, при което възникнаха съмнения, че е изчезвал за някакви срещи, пък съдът не бил уведомен за негово предвижване и пр. Така бе избрана базата в Банкя.

Такава стая приютява ВИП арестанта

 

Пак през октомври, но 2010 г. адвокатите на Петров представиха на съда медицинска експертиза, която твърдеше, че на арестанта трябва да се направят спешно операции на ставите, на дисковата херния и на сливиците. Те не търпели отлагане, тъй като в противен случай имало опасност арестантът не само да остане сакат, но и да почине. Съдът се отнесе със загриженост към тежкото здравословно състояние на обвиняемия и го пусна под домашен арест с указания да се заеме с лечение, за да избегне смъртта.

Петров обаче се прибра в къщи и започна да дава интервюта за медиите. В един момент наистина посети болница „Токуда”, но там се задържа малко и напусна, за да се включи в предизборната борба за президент на страната. Обикаляше градове и села, водеше активна пропаганда, посещаваше малобройни сбирки, включително и дискотеки - в Благоевград.

Басейнът, в който се кове здравето на Алексей Петров

 

Този нестандартен начин на лечение очевидно се оказа много по-ефективен от постиженията на хуманната медицина, защото Петров демонстрира в кампанията си цветущо здраве и опроверга категорично медицинските авторитети, които го искаха на операционната маса, коментираха прокурорите по делото. Вярно, че Трактора не можа и 1% да събере на изборите, но пък ощастливи верните си фенове със спортната си форма.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 5532 |13.09.2012 Н. Младенов: Циничен е не Дянков, а Сакскобургготски . 98| 8335 |31.08.2012 Тотю Младенов: Увеличаваме пенсиите догодина минимум с 7.6% . 18| 6829 |27.07.2012 Н. Младенов: Добре, че Иван Костов не води димпломацията . 14| 6316 |25.07.2012 Н. Младенов: Косата ми настръхва от случая на нашите в Швеция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads