Реклама / Ads
5| 9216 |30.01.2018 НОВИНИ

МВР цял ден усуква за новината на Фрог за ареста на Баретата

.
Златко Баретата
Ръководството на МВР в лицето на главния секретар Младен Маринов цял ден усукваше за новината на Фрог, че Златко Иванов - Баретата и дясната му ръка Ивайло Борисов - Ториното са арестувани за отвличането на Адриан Златков.
 

След като първо Младенов отрече новината и всички медии го цитираха, в последните минути настъпи пълен обрат. Телевизии и сайтове започнаха да пишат, че по техни източници информацията на Фрог за ареста на Баретата се потвърждава.

 

Ето какво съобщиха по bTV:

 

"Няма задържан за отвличането на Адриан Златков" - това съобщи по-рано днес главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов на месечен брифинг на МВР. Думите му дойдоха, след като в онлайн пространството се появиха информации, че Баретата и Ториното са задържани за похищението.

 

Малко след това се разбра, че Ивайло Борисов-Ториното и Златомир Иванов-Баретата са били разпитвани за отвличането на Адриан Златков. По неофициална информация са били привикани в различни служби заедно с още лица от криминалния контингент. В 6 часа от дома му с полицейски автомобил е взет Златомир Иванов. С него се беседва по важни теми. Баретата все още не е излязъл от сградата на ГДБОП.

 

Адвокатът му си тръгнал около 15 часа. По непотвърдена информация сутринта с полицейски автомобил е бил докаран и Ивайло Борисов-Ториното. Срокът за задържането на Златомир Иванов изтича в 6 часа. Официално от МВР казват, че няма задържани. За последните 24 часа в ГДБОП, в столичната и националната полиция, са били извикани около 40 души от криминалния контингент.

 

"Специализирана полицейска операция по линия на активния криминален контингент се провежда на територията на цялата страна. Към момента няма задържани. Работи се по дела, които са в процес на разследване съвместно с прокуратурата. Операцията продължава", съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

В края на август 2017 г. 25-годишният Адриан Златков беше отвлечен. Той е син на Тони Златков, който се занимава с продажба и лизинг на луксозни коли. Бащата плати откуп и след 11 дни в плен Адриан беше освободен. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6139 |30.01.2018 Петър Чолаков за Фрог: Борисов трябва да поиска оставката на Делян Добрев . 1| 6462 |30.01.2018 Д-р Цветеслава Гълъбова пред Фрог: Безхаберието уби 3-годишно дете . 1| 6330 |30.01.2018 Само във Фрог: Арестуваният за отвличането на Адриан наркобос предлагал да се включи в издирването му . 4| 17493 |30.01.2018 Първо във Фрог: Задържаха наркобоса Златко Баретата и хората му за отвличането на Адриан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads