Реклама / Ads
3| 3354 |03.01.2023 НОВИНИ

Надежда Йорданова, ДБ: Пловдивският панаир не трябва да бъде подарен на Гергов

.
Надежда Йорданова
Бившият правосъден министър Надежда Йорданова благодари на всички общински съветници на Демократична България в гр. Пловдив, които се борят със силата на правото да защитят обществения интерес. По този начин те парират всеки опит бизнесмена Георги Гергов окончателно да заграби Пловдивския панаир.
 

Депутатът от Демократична България Надежда Йорданова казуса с "Пловдивския панаир" като символ на "завладяната държава", която действа чрез машинации, погазване на закона и липса на аргументи.

 

Според Йорданова за пореден път сме станали свидетели как задкулисието се бои от публичността и от гражданския натиск.

 

Надежда Йорданова посочи, че всяка съпротива има смисъл, защото по този начин се отстоява демокрация.

 

Ето пълния текст на позицията на Надежда Йорданова:

 

Казусът "Пловдивски панаир" за пореден път показва как работи завладяната държава - с машинации на тъмно, без аргументи, с погазване на закона.


Поздравления на Veselina Aleksandrova и на всички общински съветници на Демократична България в Пловдив, които се борят със силата на правото и защитават обществения интерес като парират всеки опит Гебрев окончателно да заграби Пловдивския панаир. Благодаря ви.


За пореден път видяхме, че задкулисието се бои от публичността и от гражданския натиск. Всяка съпротива, на всеки етап има смисъл.


Отново трябва да припомним на ГЕРБ, че основна евроатлантическа ценност е върховенство на правото. Последователното евроатлантическо поведение изисква спиране на всяко корупционно влияние на Русия, а не вместо това - обществен ресурс да дарява в ръцете на руски почетен консулт у нас.


Време е игричките на "сляпа баба" да спрат и казусът "Пловдивски панаир" да бъде решен в обществен интерес или казано просто - Пловдивският панаир да не бъде подарен на Гебрев.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3638 |31.12.2022 Президентът Румен Радев: Надеждата за политическа стабилност се отлага за следващата година . 1| 3101 |25.12.2022 Президентът: Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във всяко семейство . 4| 3241 |23.12.2022 Надежда Йорданова: Взриви се доверието в изборния процес . 5| 3032 |22.12.2022 Надежда Нейнски: Военната помощ за Украйна е закъсняла

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads