Реклама / Ads
10| 4694 |26.02.2016 НОВИНИ

А. Найденов сложи двойка на Николай Ненчев

.
Ангел Найденов
На искане да даде оценка за военния министър, Ангел Найденов отговори: „Можете ли да ми я спестите?“. Отново помолен да каже, той каза: „Да кажем така – негативна“. Според него във във военното министерство цари свръхподозрителност и несигурност, за което вината е изяло на министър Николай Ненчев и екипа му.
 
Военните на границата не са горска стража или пъдари, няма да носят геги, естествено, че ще бъдат с оръжие. Това заяви още в утрешния блок на bTV Найденов, след като вчера депутатите единодушно приеха на второ четене армията да пази границата ни от имигранти.

По думите на Найденов обаче са дадени прекалено много пари за тази ограда, както стана ясно – 100 млн. лв. „За съжаление, защото са дадени максимален брой средства, а за момента няма резултат“, обясни той. 1 млн. на един линеен километър излиза цената на сегашното защитно съоръжение. За справка за малко повече от 4 месеца правителството на Пламен Орешарски изгради 30 км за 250 000 лева, поясни Ангел Найденов.

За съжаление, виждаме, че под натиска на миграционните вълни, се предприемат такива мерки не само в България, отбеляза бившият военен министър. За мен няма никакво съмнение, че военнослужещите трябва да са под командването на министъра на отбраната. Освен това военнослужещите трябва да бъдат с личното си оръжие, категоричен бе той. По думите му рисковете са от неправомерна употреба на сила и от неправомерна употреба на оръжие.

„Има слаба комуникация. Всички младежи от 18 до 32 години трябва да минат военно обучение. Имаме съвпадение на инициативе за връщане на задължителната военна наборна служба. Аз съм малко скептичен към това предложение”, коментира още Ангел Найденов. ФРОГОКО: Н. Казаков и корупция размазаха Агенцията за бежанците
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 11593 |25.02.2016 Дончева: Тези, които контролират Пеевски, му сложиха охрана . 7| 4905 |15.02.2016 Найденов и Гуцанов за бежанците и финансовото затъмнение във Варна . 10| 4316 |08.02.2016 Найденов: Нашите искат да затворят границата с Гърция за Великден . 25| 5733 |21.01.2016 М. Найденов за Фрог: Ваксините не са регистрирани, възможно е да заразяват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads