Реклама / Ads
1| 4468 |20.10.2014 НОВИНИ

Наркодилъри пребиха 31-годишен инвалид

.
архив
31-годишен мъж-инвалид почина след побой в Берковица, съобщиха от ОД на МВР – Монтана. На 19 октомври в 17.00 часа в Районно управление „Полиция” – Берковица е получен сигнал, че 31-годишен от град Берковица е настанен в МБАЛ – Монтана със следи от насилие по главата и тялото.
 

 По данни на потърпевшия нараняванията му са причинени вследствие на нанесен побой в Берковица чрез използване на бухалка и други твърди предмети. По-късно пострадалият е починал. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на престъплението - 27-годишен с инициали Ц.Ч., 20-годшине с инициали Г.Н. и 24-годишен с инициали С.Д. И тримата от Берковица, както и мястото, където е нанесен побоят - апартамент в Берковица. На местопроизшествието е направен оглед от дежурна оперативна група на Районно управление „Полиция”. Намерени и иззети са вещи и предмети със следи от кръв по тях. Установените лица са задържани за 72 часа с цел изясняване на съпричастността им към извършеното престъпление. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК в Районно управление „Полиция” - Берковица. Мъртвият мъж е Стефан В., служител на земеделския отдел в общинската администрация в града. Стефан В. е започнал работа в общинската управа преди около 6 месеца, съобщава "Конкурент". Назначен е по програма. Младият мъж имал тежко сърдечно заболяване и бил инвалид. „Изумени сме. Този човек беше в тежко здравославно състояние. Кой би посегнал на него?”, недоумяват от управата в Берковица. „Става дума за тежък криминален инцидент. Повече подробности за момента не можем да съобщим”, каза началникът на районната полиция в Берковица Бисер Йончев. По неофициална информация единият от биячите – Силвестър Д. е бивш граничен полицай, който беше уволнен дисциплинарно заради взет подкуп от румънски шофьор в прохода Петрохан през лятото на миналата година. Тримата убийци са свързани с разпространение на наркотици. Те пребили Стефан в апартмента на единия от тях. Младият мъж изпаднал в безсъзнание. Цветан, Георги и Силвестър го натоварили в кола, докарали го в Монтана и го оставили край болницата. Случайни хора открили потъналия в кръв и почти бездиханен мъж и повикали докторите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 9974 |12.09.2014 Доброволна армия на бой срещу наркодилъри и полицаи . 12| 7374 |11.09.2014 Мутри с бокс пребиха топ адвокат в Бургас . 23| 5674 |06.09.2014 Пребиха областния на Враца . 2| 8120 |22.08.2014 Пребиха бившия депутат от СДС Христо Марков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads