Реклама / Ads
0| 5833 |26.07.2022 НОВИНИ

Настимир Ананиев, ПП: Иван Гешев се оказа по-голям политик от мен

.
Настимир Ананиев Източник: стопкадър, БНТ
Последните 6 месеца сещате ли се какво свърши прокуратурата? – Не се сещате. Иван Гешев се оказа по-голям политик от мен. Той само политиканства. Това заяви в ефира на БНТ Настимир Ананиев от ПГ на „Продължаваме Промяната“.
 

„Спешно ни трябва законът за КПКОНПИ, за да може да не се злоупотребява“, настоя той и добави: „ДПС направо изпадат в истерия. При ГЕРБ страхът, че може да заработи орган, също е голям“.

 

„Политиката не е детска площадка, в която някое дете казва на друго, аз с него няма да си играя. От ПП никога не сме „уж“ преговаряли. Искаме да има правителство, защото в този момент това е най-доброто за България. Виждаме наши колеги как искат да провалят всичко. Слави Трифонов все оттегля нещо. Там е очевидно, че решенията се взимат еднолично“, коментира още депутатът от ПП.

 

„Най-късно следващия понеделник или трябва да се върне мандатът, или да се обяви кандидат за премиер. В момента БСП трябва да решат как да подходят. На нас ни трябва мнозинство в парламента“, категоричен бе той и допълни, че всяка една формация трябва да посочи кадрите, които иска да заемат някаква длъжност.

 

„Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло се е без разрешение, ние самите виждаме за какви ремонти става дума, всичко се руши. Наред с Румъния сме водещи по смъртни случаи. Около 21 процента от проверките отговарят на изискванията и няма проблем, но при останалите проценти-там нищо не е наред. Надявам се наесен да има кой да поддържа пътищата“, коментира още Ананиев.

 

Той призова от пътния бранш ясно да посочат какво са заварили и какво е било по времето на ГЕРБ.

 

„Ние искаме нещата да се случват и бизнесът да работи нормално. Харченето на публични средства трябва да са ясно разчетени. Навсякъде се правят ремонти по пътищата. В Кърджали и Смолян активно се работи в момента“, заяви Настимир Ананиев.

 

„По отношение на Христо Иванов, трябва него да питате затова какво е казал и имал предвид. В момента в „Продължаваме Промяната“ не са обсъждани имена, свързани с министри за бъдещ кабинет“, допълни народният представител.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3037 |25.07.2022 Ген. Иван Мечков: Безотговорността на кмета Фандъкова към парк ”Славия” е скандална . 0| 13958 |25.07.2022 Политологът П. Чолаков: Да не би някой да е очаквал Христо Иванов да поиска от колегите си два билета за ”Ку-ку бенд”? . 0| 4600 |24.07.2022 Слави Трифонов: Христо Иванов няма срам, не се притеснява да бъде лицемерен . 0| 3718 |24.07.2022 Ива Митева: Христо Иванов да поиска прошка от ИТН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads