Реклама / Ads
4| 9046 |04.07.2017 НОВИНИ

Ненчев: Румен Радев е лъжец!

.
Николай Ненчев
Малко повече ми идват думите на премиера. Възнамерявам да съм внимателен в изказа си. Да си говорим истината. Държавният глава злоупотребява с истината. Това каза бившият военен министър Николай Ненчев в „Честно казано“ на Люба Кулезич по БиАйТи.
 

Радев не отрече нищо от това, което предявих. Предупредиха ме, че е бил прекалено остър навън. Обори всички тези на прокуратурата в съдебна зала. Не намери сили и кураж да го каже ясно пред журналистите  да каже това, което каза в зала. Това, което каза пред медиите не отговаря на истината. Той каза да търсим диверсификация . Той написа да се прекрати по-бързо зависимостта от Русия. Думи на Радев. Каза да се търси дисерсификация  за поддръжката. Насочи ме към друг доставчик. Единствената възможност е Полша. През 2015 година Радев пише, че се вдигнал нальота  и се  е запазила подготовката на летците. С 16 часа повече нальот  отчита през 2016 година. Това са документи. В докладна записка до мен ми благодари  за усилията ми за модернизацията на авиацията и разбирането ми към проблемите.  Тези докладни ги е писал той. Това се нарича двуличие.

 

Този човек трябва да даде обяснение за тези документи и кога говори истина.  Това е преди Решетников. Този президент лъже. Обезпокоен съм за националната сигурност на страната. Истината ще излезе наяве. Ударих концесионерите през ръцете. Спестих милиони на държавата. Договорът с Полша беше 40 на сто по-евтин. Документи до Михо Михов сочи, че Русия оптива да смъкне цената на предложението за МИГовете. Радев отдавна не говори от свое име. Нещо е станало с този човек. Не може да има безвластие. За мен е завършен нарцис. Човек със силно его. Галеното дете на армията. Той все приземява авиацията. Не се притеснявам. Истината е на моя страна.

Радев не е крил, че е привърженик на "Грипен". Радев забърка много каши. Не очаквам нищо добро.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7959 |04.07.2017 Валентин Радев увеличава с 25 стотинки нощния труд на полицаите . 3| 6418 |04.07.2017 Борисов и Радев се разбрали „Антикорупция” да бъде изведена от ДАНС . 5| 6940 |04.07.2017 Валентин Радев размаха пръст: Полицаите да внимават с протестите . 8| 8073 |04.07.2017 Радев: Двама бивши министри провалят авиацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads