Реклама / Ads
0| 9865 |27.06.2022 НОВИНИ

Как от болнав българинът стана здрав?

.
Находчиви сънародници, които вече се били примирили с орисията си до живот да са болнави, разбили статуквото. Те успели да разкъсат омагьосания кръг, в който се въртели от десетилетия, с помощта на специален оздравителен микс.
 

За силата на своя избавител щастливците говорят като за „жива вода“ за здравето. Целебната комбинация носи името Живи витамини, а наименованието ѝ повече от ясно описва нейните възможности – връща нормалния живот.

 

Лиляна Янкова, 70 г., Провадия

Именно към нормален живот се стремяла 70-годишната Лиляна Янкова от Провадия, когато се доверила на Живите витамини. Съдбоносното решение тя взела, следвайки препоръката на известна лекарка от Варна, която пие Live Vitamins целогодишно, за да опази здравето си. Това накарало госпожа Янкова да подходи с големи очаквания, които бързо се оправдали.

 

Свикнала досега да се разболява при всяка по-рязка промяна на времето, тя веднага отчела факта, че откакто всеки неин ден започва с „един жив витамин“, здравето ѝ остава стабилно независимо с какви атмосферните фронтове ни плашат синоптиците. След като веднъж се уверила в ефекта, възрастната дама вече 3 години не спира да пие специалните витамини и да се радва на отлично здраве независимо от сезона.

 

Ивелина Личева, 32 г., София

Съдба, подобна на Лиляна Янкова, споделяла и софиянката Ивелина Личева, въпреки че на възраст е достатъчно млада, за да ѝ бъде внучка. Заради патилата ѝ с разклатеното здраве 32-годишната столичанка е типичен пример за поговорката „не питай старило, питай патило“. Нейната ахилесова пета се оказали сливиците – тя развивала гнойна ангина от нищото, дори и през лятото. Боледуванията понякога се проточвали по цели месеци и я спъвали да води пълноценен живот, а прогнозата била операция.

 

Уморена от постоянната въртележка и изхарчила купища пари за скъпи и прехвалени медикаменти, тя се доверила на препоръка на приятелка и започнала да пие Живите витамини. Първоначално приемала по 2 капсули на ден, а след известно време намалила на 1 капсула дневно. В първите месеци забелязала, че разболяванията се разредили, докато в един момент просто забравила що е то ангина. Щом забелязала, че когато си пие витамините редовно, всичко е наред, тя ги вкарала в своята рутина, а „към днешна дата вече от около 3 години не съм карала гнойна ангина“, заключава тя.

 

Станка Неделчева, 73 г., Сливен

Далеч по-страшни са житейските истории на Станка Неделчева от Сливен и на Радка Беличева от Хасково. Макар и по различно време нашенките споделили обща съдба – разболели се толкова тежко, че били на косъм. Те успели да се изправят на крака, но случката им останала като обеца на ухото и ги накара да помислят какво да направят, така че да предотвратят повторение на ужаса.

 

И докато 73-годишната Станка взела решението да пие Живите витамини сама, изчитайки всички позитивни отзиви на ползвалите ги хора, Радка си ги купила по препоръка на лекуващия я специалист уши-нос-гърло. За 3 месеца те не просто отново стабилизирали здравето си, а усетили прилив на енергия, какъвто, спомнят си с усмивка, са изпитвали на младини.

 

Радка Беличева, 65 г., Хасково

В момента за двете жени Живите витамини са като спасителен пояс, към който посягат всеки път, когато знаят, че здравето им ще бъде подложено на изпитание. Изпълнявайки съвестно ролята си на типична българска баба, която дава най-доброто за своите внуци, госпожа Беличева се погрижила всички вкъщи да пият от витамините ѝ. Така тя се погрижила здравето на най-важните ѝ хора да е непоклатимо, както и тя самата да е жива и здрава, за да се радва как растат пред очите ѝ.

 

Live Vitamins (Живите витамини) представляват комплекс от 12 жизненоважни витамина и 10 минерала плюс точната доза от коензима на младостта – Q10. Благотворният ефект на вложените субстанции е известен на всекиму, но продуктът има едно суперкачество, което го отличава от всичко останало на пазара в момента. Той е произведен по патентована технология LICAPS™, при която съставките са предварително разтворени в маслена среда. По този начин биологичната сила на полезните вещества е запазена на максимална степен, а усвояването им в организма достига до нива от над 90%. Стойности, до които нито таблетките, нито разтворимите във вода таблетки, нито пък капсулите с прахов пълнеж биха могли дори да се доближат. А има и допълнителен плюс – благодарение на маслената си форма Живите витамини са щадящи за стомаха и са подходящи за хора с раздразнен стомах. Те могат да бъдат приемани както от възрастни, така и от деца над 3-годишна възраст, които могат безопасно да преглътнат капсулата.


.

 

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>

 

 

Източник: Live Vitamins

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3089 |22.06.2022 Пленарна зала остана празна, депутати от ПП намериха опозицията в барчето на НС /видео/ . 0| 3514 |21.06.2022 Асен Василев: Не е изключено да стана премиер, но не съм готов . 0| 2598 |21.06.2022 ЕРМ Запад съдейства за спасяване на четири щъркелчета, останали без родител . 0| 2734 |20.06.2022 Историк: Българските искания станаха видими за ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads