Реклама / Ads
3| 5196 |05.05.2023 НОВИНИ

Евгени Йорданов в топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

.
Изпълнителният директор на иновативната софтуерна платформа влезе в класацията на Career Show за 2023 г.
 

Евгени Йорданов, главен изпълнителен директор на софтуерната платформа NEXT BASKET, беше включен в списъка с най-влиятелните 100 ИТ личности в България през 2023 година според класацията на Career Show. Резултатите бяха обявени на 25 април, след като гласуването се проведе между 3 и 18 април.


.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел, който съчетава софтуерна платформа за създаване на онлайн магазини, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови площи и над 116 платени и безплатни услуги в помощ на дигиталния бизнес.

 

Чрез изграждането на тази екосистема, екипът на NEXT BASKET заема ключово място в технологичната и предприемаческа среда както в България, така и на международно равнище. А включването на Евгени Йорданов в класацията на Career Show от своя страна подчертава значимостта на амбициите и приноса на компанията за развитието на целия ИТ сектор.

 

Годишната класация на Career Show има за цел да представи талантливите специалисти, които допринасят за развитието на ИТ сектора в България. Оценката се базира на фактори като постижения, иновации, лидерски качества и демонстриран професионализъм.

 

Евгени Йорданов е дигитален предприемач, лектор и утвърден експерт в редица области на информационните технологии. Неговите компетенции включват онлайн маркетинг и автоматизация, SEO, програмиране и бизнес развитие. Той е магистър по бизнес информатика, с допълнителна специализация по маркетинг чрез съдържание в Northwestern University.

 

Признанието идва само няколко месеца след като Forbes България представи Евгени Йорданов в ролята му на СЕО в NEXT BASKET и още веднъж доказва потенциала на целия екип за постигането на техните амбициозни цели.

 

Официално NEXT BASKET ще стартира в рамките на следващите няколко месеца. Наскоро платформата премина и успешен тест на Google с 50,000 потребителски сесии, като получи максимален резултат от 100 точки.

 

Нашият екип следи напредъка на българския стартъп и продължава да споделя актуалните новини от света на бизнеса и електронната търговия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 7971 |03.05.2023 Директорът на Народния театър Васил Василев заплаши и Валери Йорданов с дисциплинарно уволнение . 1| 3110 |03.05.2023 Преподавателят Николай Йорданов пред Фрог: ChatGPT не може да роди оригинална мисъл . 6| 3155 |02.05.2023 Емануил Йорданов за атентата срещу Гешев: Има някои несъответствия, които са смущаващи за мен . 9| 3529 |01.05.2023 Икономистът Евгений Кънев: ПП (може би без ДБ) вероятно ще предложи експертен кабинет още в първия мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads