Реклама / Ads
0| 7709 |15.05.2023 НОВИНИ

Нов метод предпазва от разболяване

.
Интервю с проф. д-р Диана Попова, д.м.н., УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”
 

Работи бързо и ефективно, потвърждават специалистите

 

След Ковид пандемията се наблюдава по-висок процент на заболявания на горните дихателни пътища и с по-продължително протичане. Пандемията полека-лека отмина, но „гостуването“ ѝ бе достатъчно, за да станем по-уязвими към различни инфекции и настъпилите от тях усложнения. Затова не е случайно, че болниците у нас са пълни независимо дали е зима или лято, допълват те. Съветът на медиците е профилактика, т.е. да вземем мерки за здравето си преди да сме се озовали на опашката пред лекарския кабинет.

 

Ето защо потърсихме за съвет проф. д-р Диана Попова, която е ръководител на катедрата по „Оториноларингология“ на Медицински университет – София при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”, най-старото отделение уши-нос-гърло у нас.

 

Здравейте, проф. Попова! Наистина ли сега сме по-болни от преди?

 

Здравейте! Да, има такава тенденция. Вече не само възрастното население има проблеми със здравето, а и все повече от хората в активна възраст. Стрес, изолация, не винаги качествена храна и психическото напрежение са направили организма ни по-слаб. Това, взето заедно с новите и все по-опасни болестни заплахи, обяснява защо се разболяваме по-често и по-продължително.

 

В такъв случай има ли какво да се направи?

 

От много години международната медицинска гилдия е в търсене на ефективни природни методи за опазване на здравето, а наскоро работата им се увенча с успех. Група учени създадоха мощен природен продукт, зад чиято разработка стои познанието ни за защитните механизми на човешкото тяло. Иновацията дойде при нас с името Tibanol (Тибанол) и има съществени предимства. Като най-важно е неговата способност да повдига едновременно и трите защитни бариери на нашия организъм. Какво имам предвид? За да обясня по-нагледно какво прави Tibanol, ще прибегна до едно образно описание, като сравня процеса на разболяване със спортната дисциплина бягане с препятствия. Тук обаче на старта е застанал болестотворният агент, а „препятствията“ по пътя му са нашите защитни механизми. На първа линия са носът и гърлото, а след тях са белият дроб и стомаха. След тяхното инактивиране идва ред на третата, която активира всички отдели на имунната система. Tibanol работи фокусирано точно върху тези три защитни механизъма, правейки ги трудно преодолими. Един вид, ако се върна към спортната аналогия, той вдига толкова високо „летвите“ пред атакуващия ни враг, че осуетява неговата инвазия още в зародиш. Досега не можехме да постигнем този ефект с едно-единствено средство и това много затрудняваше работата ни.

 

Каква е тайната зад неговата ефективност?

 

С право задавате този въпрос. Ще започна отзад напред. Tibanol притежава три специални качества – многопосочно действие, ефикасност и бързина. Способността му да повлиява различните предпазни структури, отговорни за здравето ни, се дължи на неговия богат състав. Той включва мощни натурални вещества с противовирусно, антибактериално и противовъзпалително действие. За дихателната система, първата бариера, се комбинира комплексът от евкалиптово масло, рибено масло и няколко витамини и минерали. Те с тяхното противовъзпалително и антивирусно действие предпазват лигавицата на дихателните пътища. За стомаха, втората преграда, от ключово значение е джинджифилът, който спомага за поддържане на нормална флора в организма. За укрепването на третата преграда отговарят коластрата, бета-глюканът, прополисът и „кралят на живота“ – лактоферинът, участващ в поддържането на естествения имунитет. Всички тези вещества са във вид на масла, което гарантира тяхното пълноценно усвояване. Това заедно с двойната капсула, която пази силата им 100% непокътната, подсигурява високата ефикасност на Tibanol и бързите резултати, които наблюдаваме.

 

Значи да го започнем веднага, щом усетим неразположение?

 

Не трябва човек да чака да се разболее, за да се погрижи за здравето си. Tibanol допринася за успешно предпазване от респираторни заболявания, т.е. проблеми с горните дихателни пътища. Това е профилактика срещу инфекциите. Ако вече е възникнало заболяване, той може да бъде комбиниран с други медикаменти, за да се възпре разрастването на проблема върху целия организъм. Схемата на прием е лесна и удобна – когато целта ни е превенция, само 10 дни месечно за неопределен период (минимум 3 последователни месеца). При наличие на първи симптоми се започва с 30-дневен непрекъснат прием, след което се преминава към схемата за превенция. По този начин организмът ще укрепне и болестите няма да се нижат една след друга.


.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

 Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: tibanol.com

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 2892 |07.05.2023 Методи Лалов: Гешев и Борисов са страните на една и съща монета. Единият оцелява чрез другия и обратното . 15| 3707 |04.05.2023 Методи Андреев: Обществеността не подкрепи и не застана зад главния прокурор . 4| 2875 |26.04.2023 Методи Андреев: Очаквам експертен кабинет, ако е правителство на малцинството . 13| 4343 |05.04.2023 Калоян Методиев: В президентството има паническа ситуация, че може да се състави редовно правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads