Реклама / Ads
0| 4929 |09.08.2023 НОВИНИ

NEXT BASKET е-търговия 2-в-1: софтуер и услуги под наем

.
Дни преди официалния си старт, NEXT BASKET - новият играч в областта на електронната търговия, обяви точните условия за сътрудничество с първите си партньори.
 

Дни преди официалния си старт, NEXT BASKET - новият играч в областта на електронната търговия, обяви точните условия за сътрудничество с първите си партньори.

 

Платформата е разработена, за да предложи на предприемачите максимално достъпен начин за създаване на нов или за мигриране на съществуващ онлайн магазин, както и множество услуги в областта на електронната търговия. Така можете да оставите всичко в ръцете на експертите от NEXT BASKET, а за вас да остане една-единствена грижа – да доставяте стоките в склада си.

 

По какъв начин ще бъде постигнато всичко това, обобщаваме в следващите редове.

 

Какво предлага NEXT BASKET

 

NEXT BASKET е 2-в-1 платформа, предлагаща софтуер за създаване на електронни магазини. Можете да създадете своя онлайн магазин самостоятелно или да възложите тази задача на експертите на компанията, като и в двата случая използвате всички услуги за стартиране, управление и развитие на онлайн бизнес на местно и международно нивo.

 


.

 

Платформата концентрира в себе си най-съвременните технологии за е-търговия, допълнени от значителен брой готови функционалности, интеграции и експертни услуги, извършвани от внимателно подбран професионален екип.

 

Част от предлаганите услуги са: колцентър, дигитален маркетинг от NB Digital, продуктова фотография, изготвяне на маркетингови и търговски стратегии, планиране на кампании и промоции, писане на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и много други.

 

Така бъдещите партньори на NEXT BASKET получават модерен инструмент за е-търговия, както и цялостно стратегическо управление, което им помага да бъдат конкурентоспособни и устойчиви в полето на динамичния онлайн пазар.

 

Основни предимства на бизнес модела NEXT BASKET

 

Изборът на бизнес модела на NEXT BASKET осигурява редица предимства: изграждане на онлайн магазин за 72 часа; персонален консултант; Help Point 24/7 за подаване на сигнали за технически бъгове; надеждна защита срещу хакери; изпълнение на 98% от изискванията на Google за онлайн магазини и много други.

 

Дигитален бизнес с нулева инвестиция и без служители

 

NEXT BASKET е платформа, която се отличава с множество функционалности, интеграции и не на последно място - сигурност.

 


.

 

Предоставя се под наем срещу фиксирана месечна такса.

 

Платформата осигурява цялостно обслужване, включително изработка на уебсайт, функционалности за онлайн продажби, управление на инвентара, SEO оптимизация и множество други функции.

 

Партньорите на NEXT BASKET могат да ползват богат набор от експертни услуги в областта на онлайн търговията, стратегическото планиране, рекламата и маркетинга.

 

Част от услугите са платени, докато други - 25 на брой към настоящия момент, са безплатни.

 

Комбинацията на софтуер под наем + екип под наем е без аналог в световен мащаб, а постигнатият резултат - генериране на реални продажби без разходи по наемане и обучение на екипи за дейностите по техническа поддръжка, маркетинг, реклама или логистика.

 

Какви са условията за използване на Платформата

 

Партньорите на NEXT BASKET имат шанс да изпробват Платформата в рамките на 14-дневен тестов период, за да преценят дали тя е подходяща за техните нужди.

 

Специалната оферта за 4 безплатни месеца при годишен абонамент дава възможност на всеки нов онлайн магазин да заплати абонамент за 8 месеца и да ползва услугата 12 месеца.

 

След като сключат годишен договор, партньорите на NEXT BASKET ползват и 30-дневна гаранция за възстановяване на заплатената сума, ако не са напълно удовлетворени от предложените услуги и решения.

 

Всички условия за използване на иновативния бизнес модел за е-търговия, както и списък с допълнителните услуги, можете да разгледате на сайта на NEXT BASKET.

 

Официалният старт на Платформата за българския пазар ще се състои на 13 август 2023 г.

 

NEXT BASKET - Успехът е добра идея.

 

През 2023 г. компанията "НЕКСТ БАСКЕТ" ЕАД е отличена с наградата "Компания на годината" в категория "Start up на годината".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4798 |22.06.2023 NEXT BASKET с ново финансиране преди началото на операциите си в България . 0| 4063 |01.06.2023 NEXT BASKET грабна награда на церемонията ”Компания на годината 2023” . 0| 3834 |26.05.2023 Вградени функции за SEO оптимизация с NEXT BASKET . 0| 3925 |17.05.2023 Самостоятелно управление на онлайн магазини с иновативния бизнес модел SELF на NEXT BASKET

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads