Реклама / Ads
0| 5082 |05.03.2022 НОВИНИ

Нидал Алгафари: Никой не иска да живее под ботуша на Путин

.
Нидал Алгафари
Две тези по отношение на войната в Украйна се сблъскаха в сутрешния блок на БНТ. Явор Дачков пламенно се хвърли да защитава Путин и агресията в Украйна, като обвини за всичко американците и слабата Европа. Те били виновни, а Путин бил прав. Русия освободи осемдесет процента от Сирия и защити законно избраното правителство на Асад.
 

Американците там се сражаваха заедно с терористите от ИДИЛ и Ал Кайда, заяви разпалено Дачков. По същият начин Русия освобождава Украйна от терористи и нацисти… - допълни с гордост той.

 

Нидал Алгафари, който е наполовина сириец, попари Дачков: Десет хиляди чеченци бяха изпратени в Сирия без Путин „да разбере“. После бяха изпратени още хиляди чеченци, които да се бият с другите чеченци. Въобще изпращането на чеченци мюсюлмани да се сражават в Украйна срещу християни, там има и католици, е огромна глупост. В Сирия Путин „освободи“ град Алепу като го сравни със земята. Ако така освобождава и Украйна…

Светът е срещу Путин. Хората искат да живеят като хората от европейските страни, не желаят да живеят в Русия, категоричен е Алгафари.

 

Руските медии и пропаганда показват отдавна Путин като божество. То не бе яздене на кон, риболов, целува момичета, спортува – супергерой.

Нямам нито един приятел, дори далечен познат, който да мечтае да отиде да живее или да учи в Русия. И руснаците отиват да живеят на Запад. Един немски пенсионер има пенсия колкото десетки руснаци. Но има хора, на които им доставя удоволствие да обичат Путин, да му се радват и да живеят под неговия ботуш. Ами да си живеят…  

 

Русия нямат нищо, което да изнасят навън освен войни. Това могат – да предизвикват войни. Европа е силна и ще преживее без Русия, без нейния газ, дори да е трудно, - обобщи Алгафари.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4559 |23.02.2022 Кънчо Стойчев: Стабилността в България става ключов фактор и никой няма да клати лодката . 10| 3879 |14.02.2022 Ивайло Калфин: Никой не очаква пълномащабна война в цяла Украйна . 18| 12582 |10.02.2022 Алгафари: Ако само Гешев е проблемът, да си го трепнем и да сложим правилен. Бабикян: С изрезки няма да стане . 21| 8234 |02.02.2022 Съпругът на починалата във Враца: Добре, че са ни снимали. Никой нямаше да повярва как умират хора заради едно ЕГН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads