Реклама / Ads
15| 10373 |09.04.2024 НОВИНИ

Николай Слатински: Русия напада Полша, a Европа гледа Манчестър Юнайтед - Ливърпул. Тя е сляпа, глуха, няма за Злото, което я връхлита

.
"Европа се изправя пред огромни предизвикателства. Най-голямото от тях е държавата-чудовище: Русия на Путин. Оттам могат да изригнат пълчища варварски племена, които искат да плячкосат Европа. Ако аз бях български евродепутат-демократ щях да правя всичко по силите и даже много повече от това - за да помогна на тревопасните евролидери да разберат какъв хищник точи зъби и лиги на европейските граници. Щях да пиша в евромедии, да участвам в ТВ предавания, пращам послания до евролидери, да говоря от трибуната на Европарламента - Европа, събуди се, опомни се!", пише проф. Слатински.
 

Проф. Николай Слатински, текстове във Fаcebook. Групирането им и заглавието е на редакцията на ФрогНюз.





АНТИУТОПИЯ


Русия напада Украйна. А Европа гледа Ман Ютд - Ливърпул.


Русия напада Литва. А Европа гледа Ман Ютд - Ливърпул.


Русия напада Полша. А Европа гледа Ман Ютд - Ливърпул.


Русия напада Германия. А Европа гледа Ман Ютд - Ливърпул.


Русия напада Франция. А Европа вече я няма.

 

-

 

ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И ВАРВАРИТЕ


Да не бъда разбран неправилно, първо ще кажа - приключил съм отдавна и завинаги с политиката.


...
На мен крещящо, оглушително ми липсва гласът на българските евродепутати-демократи за апокалиптичния разпад на Евро-атлантическата общност. Разпад, който може да има жестоки последствия за Европа.


Независимо кой ще спечели изборите в САЩ, САЩ се оттеглят от Лидерството на Запада. Европа се изправя пред огромни предизвикателства. Най-голямото от тях е държавата-чудовище: Русия на Путин. Оттам могат да изригнат пълчища варварски племена, които искат да плячкосат Европа.


Ако аз бях български евродепутат-демократ щях да правя всичко по силите и даже много повече от това - за да помогна на тревопасните евролидери да разберат какъв хищник точи зъби и лиги на европейските граници. Щях да пиша в евромедии, да участвам в ТВ предавания, пращам послания до евролидери, да говоря от трибуната на Европарламента - Европа, събуди се, опомни се!







Времето е не просто кръстопътно - то е катастрофично. Европа, Западът, Светът са в опасност. Варварите обикновено побеждават и изнасилват Цивилизацията. След това идват тъмни векове, пада мракът, прогресът спира.


Ние много по-болезнено чувстваме Бедата. Европа е сляпа, глуха, няма за Злото, което я връхлита. Трябва поне да се опитаме да ѝ помогнем.


За да си помогнем.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2402 |09.04.2024 Еврокомисията: Новите правила за политическата реклама в ЕС влязоха в сила . 0| 2427 |09.04.2024 Южна Корея планира да инвестира почти 7 млрд. долара в изкуствен интелект до 2027 г. . 2| 2535 |09.04.2024 Съд в Москва арестува задочно бивш депутат от норвежкия парламент, воюващ на страната на Украйна . 3| 2617 |09.04.2024 Руслан Трад: Ако доставките на Запада продължат да са ограничени, предимството на руснаците пред Украйна може да достигне своя връх

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads