Реклама / Ads
2| 5106 |21.07.2008 НОВИНИ

Опозицията: Всички влакове са изпуснати

.
Опозицията понастоящем била безпрецедентно обединена, а наесен се очаквала и силна обществена реакция, защото икономическото положение се очертавало да стане нетърпим., обявиха категорично десните.
 

 

Има основание за искане на импийчмънт, смятат от партия "Атака", изясни лидерът й Волен Сидеров. От БНД пък са на мнение, че юридически основания за това е трудно да се намерят, по-скоро било морален акт президентът, който акуширал на неуспешното правителство, да си подаде оставката, обяви Николай Свинаров. ССД, в лицето на Ст. Софиянски , оповести че, дори и процедурата за това да не мине, на хората трябва да се обясни, че Георги Първанов няма пред себе си дневния ред на нацията. Това обявиха тримата политици по НТВ и се обединиха около тезата, че причините всъщност са комплексни. Закрила на престъпни босове, които участват в ограбването на държавата, осъществявал президентът, заяви Сидеров. Прокуратурата стопирала разследванията срещу съмнителните лица.

Всичко това отвеждало недвусмислено към необходимостта Първанов да подаде оставка, а, тъй като това нямало да стане, опозицията трябвало да върви към процедура за импийчмънт, след като се уточнят мотивите, оповестиха политиците. Президентът не се справя с проблемите, притискащи страната, категоричен беше Софиянски. БНД също не харесвали как действа президентът, нито как се разделяли властите, но всичко това не опирало до персонални смени, а до кардинални политически промени като свикване на Велико народно събрание и нова конституция.

Всички влакове вече са изпуснати, категоричен беше Софиянски. Сидеров обаче настоя сега да се тества кой е опозиция в парламента и апелира към бойкот на всички нива след вота. Дебатът по вота можел да се проведе с представители на опозицията, но останалите трябвало да напуснат.

След внасянето на вота общите действия на опозицията щели да продължат, каза Софиянски, това било безпрецедентно.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5199 |17.07.2008 Президентът: „Няма политически чадър над никого”. Опозицията: „Оставка!” . 5| 5028 |26.06.2008 Антикорупционната комисия проверява всички имотни декларации на Доган . 0| 4612 |19.05.2008 Превозвачите: Камиони от всички градове, събирайте се! . 1| 4926 |06.03.2008 С 25% скача налогът за всички коли в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads