Реклама / Ads
8| 7209 |02.10.2022 НОВИНИ

Отивайте да гласувате! Мамо и татко, бабо и дядо - хайде, после с бирата!

.
Не се помайвайте!
Сигурно ви омръзна. Дразнят ви и политиците, които ви ухажват като първата си любов, а после забравят за вас, само ден след вота. Тормозят ви и житейските несгоди, окито се редуват една след друга, след което отново всичко се повтаря. А и тези, дето карат като луди, показват ви среден пръст и по устните им разбирате какво ви „пожелават“ от техните коли…
 

Особено се ядосвате на производители и търговци, които вдигат цените с и без аргументи. Нахалството им ви кара да си представяте… това, което си представяте.

 

Яростта ви кипва всеки път, когато видите как пред очите ви някакви наглеци отмъкват милиарди от вашите пари, парите на данъкоплатците. Под формата на калпави ремонти, неслучващи се строежи на пътища и магистрали, нагласени обществени поръчки и пр. Ние сте толкова ядосани, а те са толкова спокойни и недосегаеми, че ви идва да… точно това ви идва на ум за корумпирани прокурори, ченгета, служители на институции и партийни лидери. Мястото им е в в затвора, то е ясно, но не са там. Ширят се в скъпи имения, в имотите си в чужбина, в държавни резиденции, бръмчат в спортните си автомобили, порят вълните в скъпарските си яхти, а наследниците им се държат с останалите като с нищожества… Накрая се нареждате в болничния коридор, с надежда да попаднете на добър медик, да чуете добра дума и да получите лек за болката.

 

А медиите, анализаторите, социолозите… На тези какво им мислите – бедна им е фантазията!

 

Това ви вади от равновесие. Липсата на справедливост ви вбесява. Лъжите и задкулисните сделки ви карат да се чувствате безсилни да промените нещо. Да направите крачка напред, към един по-смислен и по-добър живот.

 

Стига сте се самосъжалявали мрънкали. Спрете с опитите да се впишете в този или онзи кръг, за да станете и вие част от статуквото. Стига сте се унижавали, усмихвайки се на мазните муцуни, които ви разправят, че сте прости и само гледат как да ви ограбят.

Стига. Баста. Погрижете се за сeбe си, за своите близки и най-вече за децата. Идете да гласувате.

Няма спасител. Няма благодетел.

 

Вие сте спасители сами на себе си.

 

Вие можете да промените нещата.

 

Вашият глас е шамар по самодоволната муцуна на лицемера-управник, на подлия политик. Вашият глас е вашата сила.

 

Използвайте я. Гласувайте.

 

Погледнете децата си в очите и зарежете колебанието. Време е.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5626 |28.06.2022 Мирчев към Митрофанова: В Европа пари за zащита на агресори не събираме. Отивайте си в Русия! . 0| 5562 |02.04.2022 ”Мамо, руските деца слушат ли за нас? Съжаляват ли...?” . 0| 6014 |05.03.2022 „Мамо, нищо не съм подписвал“: Руски войници признават, че искат да дезертират /аудио/ . 3| 3209 |05.02.2022 Теодора Генчовска дари мамограф на болница в Северна Македония

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads