Реклама / Ads
28| 18090 |01.08.2020 НОВИНИ

Стела Николова: И стига са ни плашили, че щели да изкарат своите по улицата, ако имало служебен кабинет

.
Стела Николова
Омръзна ми да гледам разделената ни нация. То не бе вирусовярващи срещу невярващи, то не бе пешеходци срещу шофьори, то не бе стари срещу млади, то не бе селяни срещу граждани, а сега и тези, които искат да всяка цена да опазят правителството.
 

Защо, бе?
Кое в управлението на крадливата котерия ви харесва? Че участвате в него ли? Че ви е страх, че комунистите ще дойдат? Че няма да ви строят магистрали на вълни и да Ви грабят така, както османци не са ви грабили?


Че превърнаха парламента в цирк, слугуващ на Борисов? Че убиха демокрацията? Че крадат и докато спят, а вие се блъскате за 800 лв на месец, докато Той удря непопиталия и неотчелия се предварително бизнесмен, който иска да купи ЧЕЗ?
Че продават телевизия на техен олигарх, за да ви предават по нея техните новини?
Това е класическа схема на манипулация на населението и държането му в подчинение.
Прочетете я накрая тази Конституция и спрете да се плашите от нея. Лъжат ви! Гледат ви в очите и ви лъжат, че Радев можел нещо да направи и да вземе властта. Не може! Четете, дявол да ви вземе!


Честни избори и стига вече свинщина, защото ще гледате и вашите внуци по скайп, понеже младите няма да стоят тук, за да живеят като вас.
Комунизмът няма място тук, а още по- малко уродливото му подобие- Гербсп.
Електронно и машинно гласуване и служебно правителство, за да не фалшифицират пак вота. И стига са ни плашили, че щели да изкарат своите по улицата, ако имало служебен кабинет. Ние просто няма да се приберем от нея, докато най- сетне не се отървем от пасмината, завладяла държавата като бащиния.
България е на българите, не само на герберите!


#стигавечетолкова
P.S. Гешев днес хванал 108 кг месо, но не вижда 200- килограмовия Пеевски.
#оставкаКаскет

 

Стела Николова, Фейсбук




Омръзна ми да гледам разделената ни нация. То не бе вирусовярващи срещу невярващи, то не бе пешеходци срещу шофьори, то...

Публикувахте от Стела Николова в Събота, 1 август 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 10853 |31.07.2020 Стела Николова: Този приключил с политическата си кариера човек скоро ще се предаде . 15| 6103 |28.07.2020 Стела Николова: Икономическите мерки на правителството са дискриминационни! . 3| 4890 |26.07.2020 Катя Николова: За 15 години Обединението на жените-социалистки напълно заслужи важната си роля в БСП . 68| 13894 |26.07.2020 ”Отровното трио” призова за гражданско неподчинение за постигане на целите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads