Реклама / Ads
1| 6569 |28.07.2010 НОВИНИ

Откриха 16-годишна проститутка в бърлога на наркодилъри

.
Спецоперация срещу наркоразпространението и проституцията е проведена на територията на столицата, съобщи пресцентърът на МВР.
 

Акцията е реализирана от служители на ГДБОП. Задържани са осем души, непълнолетна е предадена в дом за временно настаняване, открити са 12 пакетчета с кокаин. Специализираната полицейска операция на служители на отдел „Наркотици” и сектор „Трафик на хора” е стартирала вчера на територията на столицата. Тя била насочена срещу разпространяване на наркотици и проституция. В хода на акцията спецполицаите задържали в момент на покупко-продажба на дрога дилъра Д.Б. на 36 години и клиентът му В.П. на 37 години. Двамата били засечени на улица в кв. „Драгалевци”. От продавача били иззети три пакетчета с кокаин, а в управлявания от продавача автомобил –марка „БМВ”, в който пътували Н.О. на 19 години и Н.Б. на 57 години антимафиотите намерили 15 мобилни телефона и пет СИМ-карти.

В хода на процесуално-следствените действия последвало претърсване на жилището на Д.Б., в което полицаите заварили три жрици на любовта - 27-годишната С.М., която само в рамките на последните шест месеца била задържана три пъти за проституция, нейна връстничка А.П. и 16-годишна от Сливен. Там са задържани и двама мъже – 19-годишният Ж.Г., криминално проявен и 20-годишният С.А.. При претърсването от апартамента били иззети още девет пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при наркотеста на кокаин, компютър, в който имало снимки на момичета с данни за тях и цената, за която се предлагат на пазара на платената любов, чужди документи за самоличност, отчети със заработени от проституцията средства.

По случая е образувано досъдебно производство, осмината са задържани за 24 часа, а непълнолетната е настанена в дом за временно настаняване на малолетни непълнолетни. Следствените действия продължават и към момента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5702 |24.06.2010 Откриха мъртъв българин в гръцки затвор . 7| 5223 |21.05.2010 Борисов и Берлускони откриха паметник на Вазов в Рим . 4| 4662 |15.05.2010 14 тона взривове откриха в Стара Загора . 1| 4796 |03.05.2010 Откриха 2 разложени трупа в апартамент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads