Реклама / Ads
13| 6017 |30.03.2010 НОВИНИ

Пътуващ дервиш-монах получил от своите Доган

.
Камен Костадинов
Подаръкът за рождения ден бил символен. На празненството имало "достатъчно" много хора, пристигнали поздравителни адреси от Станишев и Сакскобургготски, но не и от Борисов, разказа К. Костадинов.
 

Ахмед Доган няма вид на притеснен човек
, заяви по БТВ зам.-председателят на ПГ на ДПС Камен Костадинов. Той уважил рождения ден на лидера си; а от ПГ на партията му подарила статуя на пътуващ дервиш-монах, подарък с философско съдържание. Символът бил, че човек трябва да гледа себе си, да познае бога у себе си и тогава да раздава оценки на другите, обясни Костадинов. Вечерта на празненството имало "достатъчно" много хора, но имал поздравителни адреси от Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Христина Христова, но нямало информация за това Борисов да го е поздравил.

В. "Труд" публикува известна информация, която знаем от година, каза Костадинов по повод проекта и хонорара "Цанков камък", каза още Костадинов. Ние обаче не знаехме, че сумата се е увеличила от 200 на 400 млн, категоричен беше той и каза, че процедурата се е случила в НЕК и не може да говори дали е законосъобразно. Кога се е удвоила сумата, не се знае, обясни Костадинов, който чакал отговори.

Частното дружество се обърнало към Доган за консултация, защото това не било забранено
, още повече че не са разходвани публични средства, добави Костадинов.

Аз не се ангажирам с твърдението, че писмото на Доган е написано до Валерия Велева, отсече депутатът и каза, че ако тя се е припознала, това е друг проблем. Може би някой се прави на по-морален, отколкото е, каза той.

Костадинов носеше доклада на комисията "Анти Станишев", който бил алиби на неуспехите на настоящето правителство, както го квалифицира той. Той каза, че в частта на анализа на кризата и на бюджета имало задълбочен анализ, но съдържал и клюкарски съждения и оценки в кадровата политика.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 10122 |29.03.2010 Доган се жени за манекенката Алтен . 12| 5086 |28.03.2010 Р. Аталай: Доган е завиден хидроенергетик . 13| 6021 |27.03.2010 Г-н Доган се изпусна от страх . 36| 7281 |26.03.2010 В. Велева: Ще съдя Доган, заплашва ме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads