Реклама / Ads
13| 5811 |10.01.2016 НОВИНИ

Павел Найденов: Няма гущери, които да си късат опашките

.
Павел Найденов
Изненадващо е, че за една седмица се случиха две убийства. Може би по пътя, който сме изминали, сме нанесли поражения на някой. Тези несъобразителности на по-първите, може да им донесе такива неприятни неща. Това каза по БТВ Павел Найденов-баща на убития шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов.
 

Ето какво още обясни той: Познавам ликвидатора на ВИС. Грамотен, интелигентен човек. Той е разпределял активите. Той е доверено лице на братята Илиева. Един от активните  работещи е, докато Георги  Илиева беше жив. Човекът по пътя на реда и закона, е извършвал нещата, но дали е накърнил интересите на някой, не знам. Може би следствието ще установи. Капиталите не изчезват. Те стоят  и някой трябва да ги разпредели. Не трябва да се пренебрегват сътрудниците на фирмата, когато се предопределят активите.

 

Като шампиони спортистите  бяха познати на обществото. Те са момчета със самочувствие. Васил Илиев имаше самочувствие. Беше високо интелигентен. Дали се е съобразявал  със закона, не знам.  Но като се е забъркал с интересите на други, значи е сгрешил. Младите хора са агресивни и направо прибягват до ликвидация. Не вярвам тези, които са дали пари, да убият своите длъжници. По-лесно се избиват хора, не което дължат, а които са дали средства.

 

Не мога да говоря кой е убил Илия Павлов. Съмнения нямам. Скоро получих писмо от Европол , че още няма следи. Когато се разкрият професионалните убийци, може да признаят какво точно са извършили. Не съм доволен, че не е разкрито убийството на сина ми. Трябва да има агенти под прикритие в големите фирми, да работят в стопанството. Защото държава без агентура не може да се справи с престъпността. На държавата и излиза по-скъпо, когато убиват бизнесмени. Много се разстройвам, когато ми поднасят съболезнования.

Ние сме потомствени търговци. Илия е роден в търговско заведение. Не давах да бие малки деца. Няма гущери, които да си късат опашките. Но такива обстоятелства може да възникнат.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4359 |08.01.2016 Азис: Ако имаше политически екзекуции, ДПС нямаше да има . 25| 7110 |08.01.2016 Москов: Въпросът на кого е по-близък Пеевски-на Местан или Доган-няма верен отговор . 16| 6069 |05.01.2016 Симеонов: Борисов няма как да не избере Пеевски . 9| 4739 |03.01.2016 Л. Павлова: Няма бедстващи автомобили и хора, следим обстановката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads