Реклама / Ads
17| 7730 |09.08.2020 НОВИНИ

Петър Бояджиев за действията на полицията при барикадите: Ето резултата от просташкото мислене

.
Петър Бояджиев
Преди дни, управляващите, следвайки вижданията на палячовците Валери Симеонов и агента на държавна сигурност Иван, в тъмна доба отидоха при кротко спящите момичета и момчета на Орлов в мост и им натовариха на един камион палатките. Арестуваха за няколко часа една дузина от тях и се похвалиха колко сериозно защитвали закона. Е, вече 2 денонощия, вместо кротко спящи момичета и момчета на това место имаме БАРИКАДИ.
 

Ето резултата от просташкото мислене, че след като си в министерско кресло, можеш да разрешаваш всеки проблем със милиционерска сила. Абе глупаци, ако е така, то и днес щеше да ви управлява явно БКП и член първи щеше да се мъдре в конституцията. Абе глупаци, имате шанса да имате най-кротките протестиращи от цяла Европа и вместо да разберете и използувате този шанс, вие ги принуждавате да правят БАРИКАДИ.

 

А знете ли, че барикадите са символ на нещо много познато в европейската история.

 

Такива имаше и във френската революция, имаше ги и 1968 година, във Франция, когато едно ново поколение, каза че така повече не може и много неща се промениха, но Франция остана и продължи да прогресира. Така ще стане и с вас.

 

Вие вече сте отписани от историята на България и независимо, колко дълго ще продължи вашата агония, излизате от българското общество по най-позорен начин. Какво следва ли. Ами тепърва ще си го градят тези млади хора върху руините до които доведохте БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.

 

И да ви напомня, казвахте, че това което е построил Тодор Живков, не сте можели дори да го боядисате.

 

Ами строил, строил, ама на чурук основи и си отиде от историята опозорен. Е, и вас ви очаква същата съдба. Ама ще кажере, че бъркам. Е, 1968 година казвах същото лице в лице на гавазите от дс на режима. Те ми отговаряха, че нищо не разбирам и че ще са вечни. Е, 1992 година пред офисът ми стояха на опашака, да казват колко биле сгрешили и да се извиняват. Това каза пред мен и босът им Тодор Живков. Ще видим и сега какво следва.

 

Facebook, Петър Бояджиев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 8457 |09.08.2020 Петър Кънчев към Каракачанов: Губиш тренинг, ставаш предвидим . 16| 5741 |07.08.2020 Агресорът срещу журналисти е в ареста. Топи протестиращи за действията си . 14| 17142 |04.08.2020 Петър Бояджиев: Задкулисието се нарича Бойко Борисов . 20| 7284 |03.08.2020 Петър Бояджиев: Няма порядъчен човек, който да прочете в ”ПИК” за метежниците протестирщи и да не му се доповръща

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads