Реклама / Ads
4| 7197 |12.12.2018 НОВИНИ

Петър Кърджилов: Анонимните СРС-та в пеевски медии говорят за страх в прокуратурата

.
Публикуваните анонимни СРС в последните два дни в медии от кръга на депутата от ДПС Делян Пеевски, както и медии, приближени на ПП ГЕРБ показват страх и безсилие в прокуратурата и за пореден път - липсата на доказателства за вина на Десислава Иванчева и Биляна Петрова и колапс на тезата на обвинението. Това написа до медиите бившият пиар на р-н ”Младост” Петър Кърджилов.
 

1.Нито едно СРС от тези, които анонимно се публикуваха в последните два дни, не е минало съответната процедура в съдебна зала.


2. Нито едно от същите "уличаващи" Иванчева и Петрова СРС няма регистрационен номер, заедно с номер на страницата.

 

3. Нито една от същите тези медии, които публикуваха тези "уличаващи" Иванчева и Петрова анонимни СРС - та- Правен свят, Блиц, Пик, Гласове, Десант, Труд, 24 часа телевизията България он Еър, включително телевизията bTV тази сутрин в предаването "Тази сутрин" в интервюто на Антон Хекимян с адв. Ирен Савова, НЕ ПОКАЗАХА И НЕ КОМЕНТИРАХА СРС, което аз разпространих на 4 декември, веднага след съдебното заседание в Специализирания наказателен съд. А именно, страницата с разговор между Ваклин и неизвестен мъж, уличаващ Специализираната прокуратура в набедяване на Иванчева и Петрова. Тази част от разговора, подчертана с червено беше изслушана 6 пъти в съдебна зала, като накрая и прокурор Илиян Рангелов потвърди, че чува думите "Специализираната прокуратура" и "петнайсет хиляди лева"! Всички медии, които показаха и коментираха анонимните и неизслушани в съдебна зала СРС, а не показаха и коментираха изслушаното и потвърденото от всички страни в делото, нямат моралното право да се наричат медии, защото са само инструменти за прокарване пропаганда и фалшиви новини!


.

Ще ви дам само един пример с анонимно изнесените СРС, неизслушани в съдебната зала": никой не казва "еврота" имайки предвид евро. Дори най-ниско образованите хора в гетата не използват такава дума, какво остава за човек, който е с две висши образования и отлична биография, каквато е на Биляна Петрова. Използва се погрешно думата "евра", както и жаргонното "евраци", но никой не казва "еврота". Истината за този конкретен разговор, понеже обсъждахме това порочно слушане и записване на думи от СРС записите с адв. Радост Ганчева и адв. Емануил Йорданов, е, че г-жа Петрова говори за Европа.


5. Присъединявам се към искането на адвокатите, медиите да зададат на главния прокурор въпроса кой разпространи тези анонимни СРС!


6. Настоявам да се зададат въпроси към Специализираната прокуратура относно това СРС, което ги уличава в набедяване и корупция.


7. Сдружение "Зелен Младост" и гражданите в защита на Иванчева и Петрова настояваме, ако има останали разследващи журналисти у нас, те да направят журналистическо разследване по все по-ярко очертаващата се версия за престъпление по набедяване на кмета и зам.- кмета на Младост с участието на Специализираната прокуратура и КПКОМПИ!


Очаквайте много скоро видео с лъжите на Специалзиираната прокуратура и КПКОМПИ, доказани с документи, което ще публикуваме в страницата на г-жа Иванчева във Фейсбук и ще ви изпратим.

 

На 17.12 (понеделник) от 18:30 ч. ви каним на организирания от граждани и сдружение "Зелен Младост" протест по повод осем месеца от ареста на Иванчева и Петрова. Ще изнесем нова информация за имотните измами в община Младост, които Иванчева и Петрова бяха на път да разкрият преди ареста им.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3905 |04.12.2018 Енергийната комисия в ЕП прие доклада на Петър Курумбашев за АЕЦ „Козлодуй“ . 3| 3794 |04.12.2018 Петър Стойчев: Парченцата лед във водата ми причиняваха болка . 5| 3976 |01.12.2018 Петър Москов: ”Патриотите” страдат от същите недъзи като ”реформаторите” . 0| 3970 |30.11.2018 Петър Стойчев e блокиран в Буенос Айрес заради Г-20

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads