Реклама / Ads
31| 6972 |09.03.2014 НОВИНИ

Петков: Станишев си копае землянка, да се скрие след изборите

.
Румен Петков
Много близки приятели ме поздравиха, в това число и от БСП, заяви по НТВ Румен Петков от АБВ, по повод изключването му от БСП. Той определи акта като нелепост. За два дни му се обадили повече хора от партията отколкото бил чувал през последните два месеца.
 

И разказа, че това изключване станало 24 часа след срещата на Ивайло Калфин с Шулц и Свобода. Става дума и за страх, но и за това, че трябва да има мярка в отношението към партията. Станишев няма спечелени избори; сега каза, че земята ще изкопае, за да ги спечели. У мен остава впечатлението, че Станишев си копае землянка, за да се скрие в нея след изборите, които ще загуби. За един месец два пъти се занимават с АБВ, за тях проблеми като Украйна, като икономика няма, продължи Петков.

Манталитетът на Станишев не е много по-различен от Живковия, каза още Петков. Само 85 човека от 181 да подкрепят безумното ти предложение, а другите или не са отишли, или са си излезли, обясни Петков. Това е много съществен принос в партийното строителство и много се надявам той да остане ненадминат, добави той.

Утре отиваме в Шумен, после в Нови пазар и ще бъдем в претъпкани салони, обясни Петков. И изрази притеснение администрацията на Орешарски да не бъде използвана срещу АБВ. Боя се, че ще скъсат Цветанов на виража, добави той. Сайтът на АБВ и лични пощи на симпатизанти били пробити от два ай пи адреси на Министерски съвет, разкри Петков. Това е първият премиер, който допуска политически брутализъм. 

Недопустимо е БСП да бъде дадена под аренда на Дилян Пеевски. Позитано не е БСП, изреди Петков. Не може лявата и социалната партия да тръгне на изключване на хора в деня, след като Шулц и Свобода са казали, че очакват подкрепа от АБВ, възмути се отново той. Нямам съмнение, че ще имаме 2-ма евродепутати, каза Петков. Напомни, че многократно задавал въпроси от типа на Кой определи квотата на БСП в правителството?
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 5353 |08.03.2014 Бареков видя Станишев и Борисов в затвора с големи присъди. Скоро! . 36| 5928 |07.03.2014 Станишев кани на дуел Борисов . 62| 6283 |05.03.2014 Бареков: Цветанов, Борисов, Станишев да обяснят за парите си . 29| 5962 |04.03.2014 Румен Петков: БСП се изложиха с референдума за "Белене"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads