Реклама / Ads
0| 5978 |26.05.2022 НОВИНИ

Петро Порошенко: Затворете пристанищата си за руски кораби. Не се страхувайте от Путин

.
Петро Порошенко
На първо място украинците и армията изненада света. Путин каза, че за три дни ще мине през къщите ни, а това не се случи нито за 3 нито за 33 дни. Нищо не се случи. Тази агресия ще доведе до края на режима на Путин. А това зависи от целия свят. Това каза по БТВ предшественикът на Володимир Зеленски - президентът на Украйна Петро Порошенко.
 

За да се въздаде мир имаме нужда от оръжие, оръжие и оръжие. Това е краткият път. Първият вид - това са оръжия за защита.  Вторият вид са  санкции.  И третият - депутинизация на Европа и света. Петролното ембарго не е достатъчно.  Не само ЕС трябва да отреже  руския петрол. Това е тест за цяла Европа и независимостта от политиката на Путин. 

 

Горд съм, че постигнах енергийна независимост.  Ние спряхме да купуваме. И това бе много труден тест за Украйна. По моя заповед заведохме иск срещу “Газпром”  и руската страна и го спечелихме. Бяха ни платени 4 млрд. американски долара. Последвайте нашия пример. 

 

Два съвета  - не се страхувайте от Путин. Ако се страхувате, сте загубени. Второ- не вярвайте на Путин.  Той разбира само от сила. Ако сте обединени, само тогава Путин не може да ви направи нищо. Путин обяви Черно море за руско. Утре руските военни кораби могат да блокират българските и румънски пристанища. 

 

Радвам се на посещението на Кирил Петков в Киев. Благодаря, че приехте повече от 90 000 украинци. Имате технология за модернизиране на танковете ни. Винаги можем да намерим начин, по който да си сътрудничим.  България е наш приятел. Но нещо много важно - първо - на наближаващата среща на ЕС, моля да подкрепите нашия статут на кандидат за. Второ - на срещата на НАТО в Мадрид през юни, ни подкрепете за присъединяване. Моля ви, затворете вашите признаница за руски кораби. Всеки долар, платен на русата държава, ще се вложи за унищожението на Украйна. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3056 |25.05.2022 Руски ракетни атаки срещу Запорожка и Днепропетровска област . 0| 3071 |23.05.2022 Подоляк: Европа продължава да изпраща милиард евро в Русия всеки ден, купувайки петрол и газ . 0| 5949 |20.05.2022 FT: Италия ударно внася руски петрол . 0| 3114 |19.05.2022 Зам.-шефката на ЕК против изключенията за руското петролно ембарго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads