Реклама / Ads
0| 4605 |02.10.2009 НОВИНИ

Подсъдим припада пред Темида, гаджето му изчезнало

.
Единственият заподозрян за жестокото убийство на 21-годишната Радостина Евтимова Георги Цветанов припадна по време на днешното съдебно заседание и то беше временно отложено.
 

Това се случи около 40 минути след началото на поредното трето заседание срещу него.

Адвокатите на момчето заявиха, че то не се чувства добре и след импровизиран преглед от един от лекарите, който присъства в съдебната зала като вещо лице, на Георги е препоръчано да легне и да приеме нещо сладко за по-бързо възстановяване, разказват присъствали на процеса.

Преди заседанието на подсъдимия е била взета кръвна проба за установяване на кръвната група. Днес стана ясно, че приателката на подсъдимия не е намерена на адреса й, а телефонът й е постоянно изключен. Така тя не може да се яви като свидетел по делото, в делото, в което нейните показания са от изключително значение..

Коегите й от работата казали, че девойкста си е взела отпуск, а баща й също не е намерен, като и той ползвал отпуск.

Смъртта е настъпила по особено мъчителен начин, като фатални са се оказали ударите с остър предмет в гръдния кош, стана ясно днес в съада. Преди тях жертвата е била изнасилена и е получила множество прорезни и прободни рани, както и травматологични наранявания по цялото тяло. Това показва експертизата, изнесена пред съда от експертите, които са я изготвили.

Прорезните и прободни рани са били общо 52. Освен по гърдите те са констатирани още и по лицето и крайниците на момичето. Жертвата се е защитавала, за което се съди по нараняванията на дланите й. Според вещи лица, Радостина се е опитвала да хване ножа, с който са й нанасяни ударите. Часът на смъртта не може да бъде определен с точност, но след фаталните пробождания Радостина е била още жива и е прекарала в агония около 15 минути. Според експертизата, тя е имала наранявания и в областта на половите органи, а след смъртта й с тялото е било блудствано.

Следи от сперма не са открити по трупа и бельото на жертвата. Това според експертите може да се дължи на времето, което е минало от извършване на половия акт до аутопсията.

Адвокатите на Георги Цветанов - единствения до момента заподозрян за убийството на момичето, поискаха отлагане на делото заради прилошаване на клиента им в началото на съдебното заседание днес. Според лекарите от Бърза помощ, които са прегледали Георги, здравословното му състояние позволява процесът да продължи.

Frognews.bg припомня, че трупът на 21-годишната Радостина Евтимова беше намерен в апартамент на ул."Мир" през март.
Жертвата е студентка в Икономическия университет във Варна. Сигналът за трупа й е подаден в полицията от екип на "Бърза помощ".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5317 |01.10.2009 Блъснаха момиче пред училище и избягаха . 5| 5585 |30.09.2009 Физическият убиец на Г. Марков предупредил брат му . 0| 4780 |29.09.2009 Отсвириха експертиза на подсъдим по Маргините . 9| 6154 |26.09.2009 Ислямски даскал млати "предатели" с кол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads