Реклама / Ads
9| 6154 |26.09.2009 НОВИНИ

Ислямски даскал млати "предатели" с кол

.
Разбеснял се даскал хвана колове за отмъщение
Истински екшън се разигра в село Рибново, след като учител по ислям нападна с кол двама братя, че го били предали в ДАНС, пище вестник Струма.
 

Скандал в късния следобед вчера вдигна по тревога гоцеделчевската полиция заради масов бой в село Рибново, организиран от учителя по религия в местното училище Мурад Бошнак срещу братята Недим и Феим Таламанови.
Бошнак обвинява братята, че са причина той и кметът на общината Ахмед Башев да бъдат арестувани и разследвани от ДАНС преди няколко месеца.

Пострадали са учителят Феим Таламанов и брат му Недим, който бе уволнен от училището, където бе помощник-директор след сигнала му, че децата са принуждавани да изучават ислям като свободноизбираем предмет.
Вчера около 15 часа Недим Таламанов и брат му Феим се прибрали в Рибново и пред дома си завари неправилно паркиран автомобилът на Ариф Сираков, близък на учителя по радикален ислямизъм Мурад Бошнак.

След направена дребна, според думите на братята забележка, последвали псувни и ругатни. В същото време от джамията излизали от петъчната молитва мюсюлмани, сред които и учителят по религия Мурад Бошнак, който насъскал множеството срещу Таламанови. Обкръжението на Бошнак се включило активно във вендетата. В нея не е замесен кметът Башев, който е на турне в Италия с местните самодейци от училището в Рибново и читалището в Гърмен.

Феим Таламанов е бил пребит с дърво, а няколко удара били нанесени и в главата на учителя от Исмаил Атипов. С камъни и дървета е бит и Недим Таламанов. По телефона той заяви, че най-вероятно паркираната кола е била поставена там нарочно, за да започне спорът и побойниците да имат коз, за да се саморазправят с тях.
Недим Таламанов обясни, че на собственика на автомобила Ариф Сираков направили толерантна забележка, че им пречи, но това било достатъчно да пламне искрата на вендетата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4815 |25.09.2009 Осъдиха на 10 г. БГ семейство в Австрия за секстормоз . 32| 5898 |25.09.2009 Царски юпита прецакаха България с 1,1 млрд. долара? . 7| 5067 |25.09.2009 Кунева е в Топ 10 на най-добрите еврокомисари . 4| 5473 |25.09.2009 Мирослав Писков: Не сме убили Чората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads