Реклама / Ads
9| 3081 |21.01.2022 НОВИНИ

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков: Светът ми свърши, когато разбрах, че е починал

.
Кристиан Николов
Когато разбрах, че е починал, светът ми свърши. Това каза пред съда подсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов. Днес той разказа в зала своята версия за катастрофата.
 

Обясни, че доброволно се подложил на тест за наркотици, защото не е допускал, че има в кръвта си забранени вещества. Допусна, че някой ги е поставил в питието, което изпил в нощта преди катастрофата.

 

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди инцидента в дома му имало гости заради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, след това и шот, който намерил, докато почиства след събирането. На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за успокоение.

 

Когато на 19 април се качил на автомобила, чувствал дискомфорт, но не и замаян и негоден да кара кола. Малко преди фаталния сблъсък му причерняло и всичко, което му се случило било като в просъница. Спомня си обаче силен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

 

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види пострадалия от блъснатия автомобил.

 

"Питах го: "Как си, имаш ли нужда от нещо, добре ли си?" Той изглеждаше без външни наранявания. Беше в шок и не можеше да си събере мислите", обясни Николов.
По негови думи след това пострадалият рязко се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов уточни, че след това пострадалият е откаран с линейка, а той съдействал на полицаите, дал кръвна проба за наркотици, а след това бил отведен в районно управление.

 

Николов поднесе съболезнования на близките на жертвата.

 

След като бъде изслушан, съдът  ще реши дали да даде ход на финалните пледоарии преди да произнесе присъдата си. Кристиан Николов е обвинен, че умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5283 |17.01.2022 Политологът Милен Любенов: Позицията на Гешев е неспасяема, ще бъде отстранен най-късно при избора на нов ВСС . 10| 12955 |14.01.2022 Милен Матев: Гешев спира всички сигнали за корупция . 4| 3101 |10.01.2022 Милен Керемедчиев: Този КСНС е за стягане на редиците . 1| 3491 |03.01.2022 Пребитите с метална тръба баба и внуче са между живота и смъртта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads