Реклама / Ads
0| 24009 |26.04.2022 НОВИНИ

Последно сбогом на килограмите

.
По бързата процедура
 

Да отслабнеш трайно, казват, изисквало същото като да станеш известен музикант – деветдесет и девет процента труд и един процент късмет. Нещата обаче изглеждат по съвсем друг начин, ако си имаш дясна ръка, с чието съдействие да удвоиш резултатите. Замислен като бустерна доза помощ за ускорено топене на мазнини, природният продукт Vitaslim LINE задейства онези процеси в тялото, от които зависи дали фигурата ни ще е закръглена или стройна. Вече 12 години той е на челно място сред най-предпочитаните натурални средства за отслабване и му се носи славата на виртуоз в областта. Но най-важният въпрос

 

Топи мазнините


Заслугите си Vitaslim LINE дължи на експертния състав, представляващ комбинация от утвърдени природни вещества. На първо място е способността му да топи мазнини, за която водеща роля играе конюгирината линолова киселина (CLA) – естествена аминокиселина. Но тук не става дума за обикновена CLA, а за специално разработено патентовано вещество, което се нарича Clarinol G-80™. Доказано е, че на седмица то топи по 90 грама подкожни мазнини от проблемните зони на тялото – ръце, бедра и торс. С нейна помощ продуктът оказва фокусиран ефект върху най-пострадалите области. А има и нещо повече, Clarinol G-80™ във Vitaslim LINE притежава способността да превръща мастната тъкан в мускулна маса, с което не просто спомага за оформянето на строен силует, а допринася резултатът да е траен и устойчив във времето.


Укротява глада


И понеже нещата не опират само до мазнините Vitaslim LINE повлиява склонността ни да похапваме повечко. За целта в него е добавен обогатен екстракт от зелен чай. Той е известен със своето тонизиращо и ободряващо действие, но по-важното тук е, че контролира апетита. По този начин позволява човек неусетно да намали приема на излишни калории, без стресиращи ограничения и изтезаване на организма.


Гори енергия


За да е атакуван проблемът от всички страни, Vitaslim LINE се грижи и за това да изгорим набавената с храната енергия. Постига го със съдействието на екстракта от гуарана. Растението е екзотично, но ефектът му върху тялото е добре познат и потвърден. Гуараната притежава свойството да активира процеса на освобождаване на топлина и енергия в тялото. Тя е нещо като натурален бърнър, който помага да изразходиме приетата с храната енергия. С нейна помощ Vitaslim LINE ни освобождава от натрупаните излишъци и същевременно възпрепятства натрупването на нови.

.

Ускорява метаболизма


От метаболизма ни зависи как ще изглеждаме, така че Vitaslim LINE се грижи и за това. Тук на помощ идва хромът – микроелементът, който отговаря за метаболизма на хранителните вещества в организма. От него зависи как нашето тяло ще се справи с въглехидратите, протеините и мазнините, които са попаднали в него. Най-големият му плюс обаче, заради който той е част от Vitaslim LINE, е, че спомага да контролираме апетита си към захарни изделия и ни предпазва от злоупотреби със сладкиши. А те, нека си го кажем, са сериозен препъникамък пред всеки отслабващ.


Това, което държи Vitaslim LINE на върха толкова години, е патентованата технология за неговото производство – LICAPS™. Уникалният ѝ плюс е, че с нейна помощ всички тези съставки са в своята най-активна форма и потенциалът им е запазен на 100%. Тя постига тези резултати посредством възможността течни съставки да се влагат в чист и свеж вид, като върху тях не се прилагат никакви химически или термични обработки. В резултат във всяка капсула са вложени максимално концентрирани количества биологично активни вещества. Те се усвояват пълноценно от организма и веднага започват да действат. Постигайки това, Vitaslim LINE осигурява необикновено бързи резултати, които надминават очакванията.

.

Можете да откриете Vitaslim LINE в най-близката аптека до вас.


Повече информация за Vitaslim LINE може да намерите ТУК >>>


Източник: Vitaslim LINE

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3178 |18.04.2022 Image Observatory: Сърбия е най-добрият приятел на РСМ, България - на последно място . 0| 8233 |10.04.2022 Да се хванеш за главата: Руският и западният вариант на новините през последното денонощие . 0| 3046 |22.03.2022 Енергиен експерт: Газът е последното нещо, върху което Европа ще посегне . 7| 6001 |08.02.2022 Шефът на КЕВР пише за ”Сбогом!”: Колеги, не се поддавайте на натиск

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads