Реклама / Ads
17| 16737 |16.07.2021 НОВИНИ

Посолството на САЩ реагира на колажа, използван от Борисов: Въпросът е повдигнат

.
Въпросът е повдигнат директно пред г-н Борисов. Така посолството на САЩ в София реагира пред „Свободна Европа“ на използвания от Бойко Борисов колаж, направен върху снимка на загинали по време на мисия американски космонавти.
 

Припомняме, че по време на пресконференция по-рано тази седмица снимка на починалите астронавти на борда на „Колумбия“ при катастрофа на 1 февруари 2003 г., бе използвана за евтин ПР на експремиера Бойко Борисов. За пореден път той доказа липса на морал и всякакви ценности, развявайки колаж с лицата ген. Атанас Атанасов, Мая Маноловa, Христо Иванов, Николай Хаджигенов, Тошко Йорданов, Ивайло Мирчев и Цветан Цветанов върху телата на отишлите си от този свят – екипът на „Колумбия“.

 

„Колумбия“ се разпада при пoвтoрнoтo cи нaвлизaнe в aтмocфeрaтa. Това е нейната 28-мa миcия. Вcички членове от екипажа, които са общо ceдeм, зaгивaт.

 

Шегите с космонавтиката започнаха още в понеделник, когато Слави Трифонов обяви, че сред приоритетите на бъдещото му правителство ще бъде излитането на двама българи и един македонец в космоса.

 

„Един политически отломък е използвал колаж на тази снимка. Използвал е колаж на снимка на загиналите астронавти на Колумбия. На официална партийна пресконференция. За да се присмее на политическите си опоненти.
И си ръкопляска доволен. Лакеите му ръкопляскат доволно. Радват се. На колаж на загинали астронавти.
Не знам дали има дъно отвратителността. Но ако има, днес беше ударено.
Срам ме е.
Срам ме е, че българин се подиграва на колажи на загинали герои.
Срам ме е, че този българин ни е управлявал.
Срам ме е, че този българин се е заобиколило с лакеи, които ръкопляскат на колаж на загинали герои.
Поклон пред паметта на героите.
Извинявам се от името на всички българи. Ние не сме такива. Надявам се, че не сме такива. Надявам се, че няма разумен човек, който да иска да се подиграва с колажи на загинали герои“, написа в профила си във Фейсбук комуникационният експерт Любомир Аламанов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3147 |09.06.2021 Фрог алармира за натиск в Агенцията по вписванията още през 2019 г. Никой не реагира! . 21| 4412 |31.05.2021 Организира се протест пред посолството на САЩ . 16| 3479 |30.05.2021 Посолството на САЩ предупреди за измами със Зелена карта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads