Реклама / Ads
4| 2863 |22.05.2023 НОВИНИ

Пребитата в Дупница жена: Само късметът ме спаси от смърт

.
Пребитата в Дупница жена: Риташе ме в корема Източник: БГНЕС
Поредното жестоко насилие над жена - този път случаят е от Дупница, където мъж нападнал жената, с която доскоро живеели на семейни начала и само късметът я е спасил от смърт.
 

Тя е с дълбока порезна рана на врата, била е удряна в главата и ритана в корема, защото насилникът подозирал, че е бременна от друг. Извършителят е задържан. Пред камерите на NOVA жената, чиято самоличност ще бъде скрита, разказа за преживения ужас.

 

Тя има две деца от мъжа, който е опитал да я убие. В последните месеци той не спирал да я заплашва. Ревнувал я след раздялата им. Миналият четвъртък дошъл пред блока й.

 
„Започна да крещи „Ще те заколя, слизай“. Казах, че няма да дойда и той заплаши, че ще се качи”, разказа потърпевшата. 

 

Мъжът се качил, но забелязал, че има и други хора на етажа и си тръгнал, за да се върне малко по-късно, когато вече жената била сама.

 

„Чух, че входната врата се тресна. Чух стъпки и после го видях срещу мен с нож. Огледа се, видя, че няма никой и започна да ме удря. Риташе ме в главата и корема. Говореше, че съм бременна от друг”, споделя жертвата на насилие.

 

Боят продължил десетина минути. Тогава тя в отчаянието си започнала да вика, че всеки момент баща й ще се появи.

 

„Той стана и започна да тича надолу по стълбите. Погледнах се в огледалото. Видях, че ми е срязал бузата. Течеше ми кръв от носа. Веднага се обадих на 112. Лекарите казаха, че животът ми е спасил 1 см. Ако 1 см по-надолу ме е бил срязал, е щял да ми засегне сънната артерия и умирам”, разказа още жената.

 

Заплахите срещу нея били почти ежедневни в последните месеци. Освен към нея мъжът бил много агресивен и към 9-годишната им дъщеря, която също обиждал и заплашвал.

 

„Мислех си, че ще се укроти, ще си намери приятелка. Но вече година и 5 месеца ме тормози. От март активно си пускам жалби в полицията. Може би го викат, но го пускат след това. Беше ме заплашвал, че ще ме залее с киселина, за да не мога да съм с друг”, обясни тя.

 

Жената е категорична, че насилието срещу нея всъщност е било откровен опит за убийство.

 

„От полицията ме успокоиха, че ще лежи години в затвора. Имам вътрешно усещане, че няма да стане така. Ще живея в страх”, споделя жената. И поясни, че ще търси помощ от неправителствени организации, за да се чувства защитена, доколкото е възможно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2664 |12.04.2023 Тежка катастрофа край Дупница отне живота на двама . 2| 3070 |07.04.2023 Намерената в багажник жена: Убита от партньора си, не е подавала сигнал до МВР . 1| 3185 |24.03.2023 Кола с хора падна от мост в Дупница . 0| 2794 |20.12.2022 Възстановяват се сметищата край Дупница и Кочериново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads