Реклама / Ads
12| 4976 |23.12.2009 НОВИНИ

Предстои епизод „Наглите 3”

.
Министър Цветанов обеща нов епизод от поредицата за наглите Източник: Вяра Йовева
Бившият затворник от бандата на “Наглите”, който по време на отпуска си пазел похитен, е един от най-известните автокрадци в района на Ловеч.
 

Бившият затворник от бандата на “Наглите”, който по време на отпуск си пазел похитен, е един от най-известните автокрадци в град Ловеч.Той е освободен от затвора поради добро поведение. След това се сключва договор с една фирма за затворници на обичаен режим, които не са опасни, за работа на обект.

Обектът, на който работи бандитът е собствената му къща, а съседната къща е била наета и там е пазел Ангел Бончев, обясни вътрешният министър Цветан Цветанов в сутрешния блок на БТВ.

На въпрос дали има вече заподозрени служители на МВР, които се разследват по случая „Наглите” министър Цветанов заяви: „Имаме определени насоки, работим конкретно по определени лица, които са съдействали на групата"
Всичко, което направихме до сега с „Наглите” е реализирано без никакъв теч на информация и затова бяха успешни тези акции, допълни още министър Цветанов.

Министърът на вътрешните работи не изключи възможността за операция "Наглите 3" сред полицейските среди, когато бъдат събрани достатъчно доказателства.

Frognews.bg припомня, че днес Софийска градска прокуратура ще поиска "задържане под стража" за "Наглите" 2.

Очаква се също днес държавното обвинение да внесе искането за налагане на постоянната мярка за неотклонение на петимата задържани на 22 декември при специализираната полицейска операция с кодово наименование „Наглите” 2. Радослав и Димитър Лебешковски, Кирил Кирилов, Павел Петков и Цветомир Славчев са заподозрени за 12 отвличания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4659 |06.11.2009 6-та жертва на грипа; пикът предстои тепърва . 11| 4862 |03.07.2009 Предстои тежък период на политическа нестабилност . 0| 5018 |01.07.2007 Зелената партия се възмущава от решението за "Странджа", предстои бум от незаконно строителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads