Реклама / Ads
9| 4148 |12.10.2015 НОВИНИ

Продавачът в магазина за Волен: Беше пиян и агресивен

.
Николай Александров пред bTV
Продавачът в магазина за алкохол и цигари Николай Александров, който беше "проверяван" от Волен Сидеров, разказа пред bV подробности за среднощния екшън. Според думите на младежа лидерът на "Атака" заедно с Десислав Чуколов са били видимо пияни и агресивни.
 
Поводът за инцидента бил съмнение за продажба на контрабанда и наркотици. Александров признава, че след екшъна се страхува. Александров разказа, че между 21:40 и 22:00 часа двамата дошли край обекта, като той не им обърнал внимание. Скандалът започнал, когато момиче от НАТФИЗ си купило цигари и тютюн за свиване. Атакистите искали документи. Сидеров и Чуколов не давали на никого да си купи нещо от магазина, депутатът нападнал един от клиентите, монетникът на клекшопа бил счупен.

„Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие”, каза Николай Александров, като обясни, че народният избраник го повикал да излезе и подчертал, че „разбира се” ще го удари. „И двамата трудно говореха и влачеха думите”, посочи продавачът. Той повикал полиция, като сигнализирал, че „двама господа седят и пречат на работата ми” без да посочи кои са те. Униформените дошли, но не реагирали „никак”, казали, че Сидеров и Чуколов са с имунитет.

Николай каза, че по думите на таксиметров шофьор, с когото е говорил тази вечер, депутатът е ударил полицай в гръб. Междувременно, магазинът бил проверен и нищо не било открито. „Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори”, коментира продавачът. Той е на 21 години, учи „Телекомуникационни мрежи” и все пак ще продължава да работи в магазина. Димитър Стоянов, който е бивш депутат от „Атака”, подчерта, че трябва да се търсят „причините, а не симптомите” за случващото се. По думите му случката от петък показва „поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука”. Той обясни, че действително полицията не е можела да направи нищо, защото Сидеров е със свален имунитет само за конкретен случай.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6302 |29.05.2015 Семейство Хайредин ограбило магазина, ползвало газов пистолет . 1| 4990 |10.02.2015 Бизнесмен изгоря в магазина си . 2| 5179 |09.01.2015 Ужас! Четирима от похитените в магазина са убити . 0| 5237 |09.01.2015 Полицията осбоводи шестима заложници от магазина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads