Реклама / Ads
5| 3245 |28.03.2023 НОВИНИ

Продуцентът Джуди Халваджиян: Добър знак е, че Борисов е изнервен

.
Джуди Халваджиян
Бойко Борисов е овладял медии, прокуратура и дори опозицията. Бойко Борисов е овладял медии, прокуратура и дори опозицията. Това заяви продуцентът Джуди Халваджиян на “Господарите” в ефира на “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” вчера. Той беше гост на предаването по случай 20-годишния рожден ден на “Господари на ефира”.
 

На въпрос защо в очите на колегите от другите медии се чете страх, когато задаваме въпроси, продуцентът обясни, че винаги е целял въпросите на репортерите в “Господарите” да са такива, каквито зрителите биха си задали. А те са неудобни, не угоднически, каквито сме свикнали да чуваме. Той засегна и темата за жълтите медии, които в момента са на почит.


Дремджиев припомни как президентът Румен Радев отговори на журналисти на въпрос за въоръжаването на Украйна преди дни. Джуди Халваджиян коментира, че Радев очевидно е променил отношението си и то е далеч по-близко до ГЕРБ и ДПС. Той сподели, че президентът е успял да убеди демократично настроените хора у нас, че е на тяхна страна, за да бъде преизбран. Уви, след това се вижда истинското му лице.


“Добър знак е, че Борисов е изнервен. Той вижда, че нещата няма да се случат, както си ги е представял”, заяви продуцентът. И добави, че лидерът на ГЕРБ е целял да се превърне в Путин за България. Той е овладял медии, прокуратура и дори опозицията. “Цялата власт беше в тях. Те смятаха, че това може да продължи… Страх ги е, ако загубят младите хора, защото те могат да обърнат нещата”.


Джуди Халваджиян коментира и че за съжаление младите хора в България не са особено активни политически. Малко от тях гласуват и се интересуват от процесите в държавата. В това време се водят кампании без енергия, които не успяват да ги запалят да гласуват.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10053 |23.01.2023 Халваджиян: Как да задвижим ставите отново . 1| 3994 |07.07.2022 Джуди Халваджиян: Бих гласувал за всеки друг, но не и за ГЕРБ, ДПС, ИТН, “Възраждане” и Янев . 0| 3386 |27.07.2021 Скоростна победа за България в Токио! Джудистът ни повали ветеран за 28 секунди . 11| 7466 |23.04.2020 Маги Халваджиян: Сякаш си нямаме истински бури, че тръгнахме да чепкаме клип пред съдебната палата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads