Реклама / Ads
40| 13298 |07.11.2018 НОВИНИ

Проф. Лизбет Любенова за Фрог: Марксизмът създаде веригите и моловете

.
Цялата болшевишка революция е подготвена отвън. Ленин е агент на германското военно разузнаване. Чудила съм се как може човек, който е в затвора в Германия, изведнъж да се окаже в брониран влак със супер модерно оръжие и пари, предназначени за революцията в Русия. Това заяви в интервю за Фрогнюз проф. Лизбет Любенова от Института за исторически изследвания в БАН.
 

 

Не само Германия е давала пари за революцията, евреите на Ротшилд също. Не може да не си зададеш въпроса защо всички са евреи – Ленин има еврейска нишка, Троцки е доказан евреин, Каменев е евреин… Те са пуснати, за да създадат катаклизъм, за да може Русия да излезе от войната и Германия да победи. Германската стратегия е ясна.

 

По Ньойския мирен договор Германия няма право на въоръжена армия и нейните войници се обучават в Съветска Русия.

 

Какви са били интересите на големите еврейски банкерски къщи по това време? Голяма част от заводите се изграждат с еврейски пари.

 

Маркс не говори  срещу банкерския капитал. Когато пише „Капиталът”, той критикува принадената стойност. Критикува този, който произвежда, т.е фабриканта. Той призовава за пролетарска революция, стачка и въстание. Когато имаш предприятие, което дава на 100 души хляб, и като му се направи 2 пъти стачка, се срива. Къде отива фабрикантът? Естествено при банкера. Взема кредит срещу заробваща лихва.

 

Марксизмът е създаден в интерес на най-богатия банков елит. А той е международен. За да може да зомбираш едно общество, трябва да създадеш теорията – това направи Маркс. Създаде фалшива теория, за да срине средната класа, която е производителна.

 

Това го има и в момента. Веригите и моловете сринаха гаражната търговия, която се осъществяваше от средната класа.

 

Вижте какво още каза проф. Любенова утре, 8 ноември в рубриката Интервю.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7243 |05.11.2018 Уволниха дисциплинарно като преподавател зам.-министъра на правосъдието проф. Николай Проданов . 1| 4289 |02.11.2018 Проф. Гечев: Управляващите са се хванали за гушите . 1| 4203 |01.11.2018 Проф. Тодор Танев: Предстои стопяване на малкия партньор в коалицията . 0| 4364 |01.11.2018 „Будител на годината“ 2018 е проф. Минко Балкански

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads