Реклама / Ads
1| 6881 |27.07.2015 НОВИНИ

Проф. Михаил Мирчев: Смогът се създава от антените на мобилните оператори

.
Михаил Мирчев
Успех №1 срещу Йорданка Фандъкова ще е да отидем на втори тур. Успех №2 ще е аз да спечеля. Важно да издърпам листата между 16-20 човека. В цялата кампания трябва да се говори за истинските проблеми на София, а не с голям страх за миловидното лице на Йорданка Фандъкова . Това каза кандидатът за кмет на София от БСП проф . Михаил Мирчев по БНТ.
 

Идеята е целият град да стане европейски. Толкова са драстични диспропорциите, че за 4 години това не може да се стопи. Трябва пропорциите да се омекотяват. Фандъкова  е втори мандат в София, но столицата  се управлява  от Борисов плюс Фандъкова . Говорим за три последователни мандата на ГЕРБ в София. Не съм член на БСП , но винаги съм бил близо до БСП . Тротоарите не са криви, те са разбити. Няма такава столица. Смогът  в  София се създава  от антените на мобилните оператори. Живея до Симеоновско  шосе, направиха хубав асфалт , но изчезнаха шахтите. Строителите ги запушиха. Къде отива водата, когато вали дъжд и дойдат камионите, които преди избори да измият два пъти?!, попита риторично той. 

Калоян Паргов, който е водач на общинската  листата на БСП  допълни: 

 

Само с емоция  и самочувствие БСП  може да обедини сипматизантите. В момента  София се развива на две скорости, тя е с  богатия център и с  бедната периферия. София се задъхва в момента. София е брошка  във витрината на ГЕРБ, от нея тръгва  възходът на ГЕРБ, но и оттук ще тръгне падението му. Паргов  сподели, че разноговоренето  пречи на БСП. Професор Мирчев е свързан с БСП. Наричат го червения социолог. Ние вярваме на неговите прогнози. Бюджетът е израз на различните политически виждания в Столичния съвет. Сега този бюджет се разпределя  за определени обекти, които са почти един и и същи  Спомнете си колко пъти е асфалтирано Цариградско шосе. Поне три пъти за последните 10 годни. Това  е политиката, която предлага ГЕРБ. Сега можем да санираме  всички столични училища и детски градини. Ударно и приоритетно залагаме на това, допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4915 |20.07.2015 Проф. Плочев успокои: Антраксът е дотук! . 0| 4872 |20.07.2015 Проф. Кантраджиев: Антракс е, не бактериологическо оръжие . 0| 5207 |18.07.2015 Проф. Тодор Кантарджиев: Бум на заболявания има по морето и големите реки . 0| 5049 |06.07.2015 Михаил Миков: Пряката демокрация може да се използва, за да сплоти, а не да разедини един народ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads