Реклама / Ads
0| 3065 |27.03.2022 НОВИНИ

Проф. Николай Радулов: Опитваме да създадем нормална прокуратура и да сменим Гешев

.
Николай Радулов
Разследвания винаги е имало, но сега тези хора са покъртени, защото не са мислели, че може да им се случи такова неща. Досега виждахме безсмислено и насилствено арестуване - Десислава Иванчева, Биляна Петрова, Николай Цонев. Сега ГЕРБ се оптива да каже, че няма нищо общо и че това е само Цветанов. Но преди казваха ,че който не е с Цветанов, значи са с мафията. А сега не са.
 

Това каза по НТВ депутатът от ИТН проф. Николай Радулов. 


Арестите протекоха по правилата. Не протекоха по правилата на ГЕРБ. Прокуратурата отказва да работи. Тя работи по точки, които й се поставят. Опитваме да създадем нормална прокуратурата и да сменим Гешев. Наши членове искат да стане веднага, но това е невъзможно. Следват се процедура и вървят по система. Въпросът е да не забравяме целта. 


Часове преди ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова,  активисти на ГЕРБ бяха сигнализирани, че това ще се случи и застанаха пред дома на Борисов. Знаем и кота са наети автобуси и са докарани от провинцията. МВР не е пробита, а цялата управленска структура е подменена с хора на Борисов. Биков бе през цялото време съветник на Арнаудова, която създаде най-големите бъркотии в МВР. 

 

Сестра й на Арнаудова работи в МВР. Това е възможна писта. Въпросът е, че Рашков би трябвало да знае за сестрата и да направи така, че тя да няма информация. Тя пряко не бе замесена. Рашков се опитва да обясни откъде са възможните канали за изтичане. Той не я обвини в нищо. Каза, че това е един от възможните канали. 

 

Прокуратурата показва, че тя командва в тази държава. И сега е в паника ,че МВР е намерило байпас. Прокуратурата е в потрес за махането на специализирания съд и прокуратура. Нашата прокуратура подписа договор за взаимопомощ с руската прокуратура. 


Тома Биков може да си говори всичко. Преди години казваше, че Борисов трябва да бъде веднага арестуван. Божков е обвиняем по 19 престъпления, те тепърва трябва да се докажат. Тук не става въпрос да свидетелства, а да се проверят неговите твърдения. И това е нормално.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6463 |25.03.2022 Проф. Хал Брандс пред Блумбърг: Три варианта за Русия - ”Московска пролет”, ”Ранен гигант”, ”Техеран на Волга” . 0| 3238 |24.03.2022 Проф. Ива Христова: Грип ”Камбоджа” протича по-тежко от нормалното . 0| 3573 |22.03.2022 Проф. Тагарев: Зеленски е прав да иска преговори лично с Путин, всичко друго е губене ва време . 0| 4075 |22.03.2022 Радулов: Ако достоен прокурор с мъжко сърце беше повдигнал обвинение срещу Борисов, щеше да е следващият главен прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads