Реклама / Ads
8| 3968 |08.06.2021 НОВИНИ

Протестиращи пред Съдебната палата: Няма да мръднем, докато Гешев не бъде изметен

.
Палатките пред Съдебната палата
Няма да мръднем от Съдебната палата, докато главният прокурор Иван Гешев не си подаде оставката. Това казаха протестиращи, които и тази вечер са пред Палатата. Както Фрог съобщи от снощи там е изгладен палатков лагер по подобие на този, който беше издигнат на „Орлов мост“ лятото на м. г.
 

Един от протестиращите – Петър Недевски заяви по 7/8ТВ: Всички помним каква сила беше палатковия лагер на Орлов мост. Призовавам всички симпатизанти и политически организации, които се борехме срещу Борисов, да се присъединят към нашето искане за оставката на Иван Гешев. Той трябва да бъде изметен.

 

Ние никога не сме имали претенции към редовите служители, а към бившето ръководство на МВР Предишното угоднически слугуваше на премиера Бойко Борисов. С голяма част от униформените сме на „ти“. Съобразяваме се, за да не пречим на обикновените граждани. Те също подхождат доста дипломатично. Ние имахме проблем с управлението на МВР.  В лицето на Бойко Рашков сега виждаме, че се правят промени, но те не са това, което трябва. Златанов не трябва да е на този пост /бел. ред. шеф на СДВР/. Хаджиев го преназначиха в жандармерията. Да се надяваме, че новото ръководство на МВР ще е разумно, а няма да е в услуга на един. Предишните бяха слуги. Надавам се тези да не са слуги.

 

Тодор Стоянов, който преди дни подаде оставка от зам.-министър на МРРБ каза също:  

Палатковият лагер ще продължи,  докато Гешев не си подаде оставката. Има страшно ново чистене. Ако си мислите, че като има служебен кабинет, нещата са приключили, далече сме от истината. Навсякъде в институциите така е окопано, такава плетка е, че  не зная кога ще бъде разплетено. Докато Гешев е главен прокурор, ние няма да мръднем оттук.

 България е оплетена е в една хватка.  Това нещо не е дори частично унищожено. През последната седмица се случиха разни неща, излезе информация за подслушване, имаше нахлуване на прокуратурата в МВР.. Такава съпротива има всеки ден навсякъде. Някои чакат Борисов да се върне на бял кон. На хората им казват, че Борисов отново ще царува. Това нещо приключи. Уличната битка спечели всичко дотук.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2951 |08.06.2021 БСП – София избра предизборния си щаб за вота на 11 юли . 4| 7867 |08.06.2021 Енергийното министерство пред Фрог: АЕЦ „Козлодуй“ дала джип на Бюрото за контрол на СРС с благословията на Т. Петкова . 12| 3556 |08.06.2021 Българските патриоти: Излизаме на протест срещу националното предателство на ДПС . 0| 3243 |08.06.2021 Майката, хвърлила бебето си през тераса, е опитала да го удуши преди време

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads