Реклама / Ads
0| 7751 |24.03.2016 НОВИНИ

Проф. Слатински : ДС-екипът на И. Бокова злепоставя България

.
Проф. Николай Слатински
За безусловното право (чух за него днес) на Ирина Бокова да си избере екипа, с който ще се бори за високия пост. Това пише проф. Николай Слатински в блога си и представя четири свои съображения, в които коментира избора на този екип, съставен от висши кадри на ДС.
 
Ето и целия анализ на проф. Николай Слатински:

"Първо, Ирина Бокова със своята амбиция да оглави ООН, принуди българското правителство да я издигне, макар че в обществото има разединение по този въпрос.
Една голяма група българи биха се радвали българка да е генерален секретар на ООН и им е все едно коя ще е тя, може и Ирина Бокова.
Друга голяма група българи биха се радвали българка да е генерален секретар на ООН, но заради семейната и лична биография на Ирина Бокова, всичко в тях се надига с възмущение и дори омерзение.
Трета голяма група българи се отнасят с безразличие кой ще бъде генерален секретар на ООН, затова им е все едно кой от какви лични амбиции е воден в битката си за този пост.
И накрая, четвърта голяма група българи се отнасят с безразличие кой ще бъде генерален секретар на ООН, но са потресени от огромните амбиции на Ирина Бокова заради нейната семейна и лична биография.
Но Ирина Бокова принуди, донякъде изнуди българското правителство да издигне кандидатурата й, като го остави без полезен ход. Ако то не я бе издигнало, щеше да стане главен виновник в случай, че изборът й се провали и ще излезе, че е национален предател, макар че ако изборът й се провали, то ще бъде заради причини не вътре в нашето общество, а поради въпросната семейна и лична биография на Ирина Бокова.

Второ, след като Ирина Бокова принуди българското правителство да издигне кандидатурата й, тази нейна кандидатура вече не е лична, а национална и затова Ирина Бокова не може да се бори като национален кандидат, а да действа сама по себе си – това се отнася за екипа й, защото като национален кандидат с екипа си, съставен изцяло (почти изцяло) от бивши кадри на митичната и тоталитарна ДС, тя излага и злепоставя България.

Трето, аз преди време писах за потенциалния екип на Ирина Бокова - просто не ми се рови из статусите ми във Фейсбук да го намеря - какво проплака пред мен един лявоориентиран кадър, с когото от години съм в добри отношения – той още преди месеци вече знаеше кои си събират багажа, кои се облизват около Ирина Бокова да се издигне и те да си изкарат още една петилетка синекурно в дипломатическата столица на света, в огромната сграда насред омразната им Америка. От месеци, излезе от неговите думи, екипът на Ирина Бокова се формира все от наши, все от ДС, в тайна завера, скришом, значи Ирина Бокова пет пари не дава за българските институции, не смята да се съобразява с тях, само иска да ги принуди, донякъде да ги изнуди да я издигнат, та да мине за национална кандидатура, а всъщност си я кара както си я е карала съгласно семейната и личната си биография.

И четвърто, много пъти вече съм писал за мрежата, пред която ние капитулирахме (https://nslatinski.org/?q=bg%2Fnode%2) – мрежата на висшите кадри от ДС. Тя е вездесъща, тя действа точно така – мисли само за себе си, изплита се само от себеподобни, не дава шанс на всеки, който е против нея или просто не е с нея, не й се подчинява, не дава тя да го купи, подкупи или закупи по най-ниската тарифа за килограм живо месо и грам чиста съвест. Тази мрежа е захлупила България, присвоила си е контролните позиции и ресурси в държавата – в системата за сигурност, в политиката, в икономиката, във финансите, в културата, в здравеопазването, в науката, в образованието (особено във висшето, където е брутална до сарайско безочие), в спорта, да не говорим за общините, напоследък започва отново да се опитва да пусне пипала в неправителствения сектор, макар че го ненавижда и хули безогледно.

Ние капитулирахме пред тази мрежа, затова и от най-високите етажи на властта признаваме нашето безсилие пред нея. Първо тя се възпроизвежда, мутира, пуска метастази, заема всички или почти всички ключови позиции навън, а после ние казваме – какво да правим, тя е била четири, пет мандата там, опитна е. Ами опитна е, защото не дава на нормалните умни и разумни хора дори да опитат да получат шанс за такъв мандат…
Така че Ирина Бокова изобщо не ни е изненадала с екипа си, тя е част от мрежата и след като тази мрежа победи безпрекословно в България, защо да не изнася своята мрежова ДС-революция и в други страни, защо да не покорява и други върхове.
А ние ще й ръкопляскаме, защото знаем от нея, от ДС-мрежата, че трябва да сме горди с нейните успехи – с нейните успехи, които тя ни натрапва като български успехи. И ни оставя без полезен ход, защото ако не й ръкопляскаме, ако не се радваме на успехите й, ще излезем национални предатели…
Капитулация пред Мрежата-победител | Стратегия Синергия Сигурност
Не точно днес, а постепенно, разбира се, съвсем бавно и полека, стигнах до извода, че битката е загубена окончателно и безвъзвратно. България…"














Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6231 |23.03.2016 Захариева и Митов искат проф. Евгени Танчев за генерален адвокат в Люксембург . 8| 4339 |15.03.2016 Паргов: Искаме разпит на проф. Константинов по делото за касиране на изборите . 24| 5635 |14.03.2016 Слатински громи ДСБ: Политическа циклофрения! . 24| 10329 |12.03.2016 Проф. Милан Миланов бесен: Един от заместниците на Москов ни нарича мушмороци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads