Реклама / Ads
22| 7081 |02.09.2024 НОВИНИ

Проф. Слатински: Пиша постоянно за Украйна, да събудя обществото и политиците ни, че Бедата е тръгнала към нас

.
Николай Слатински
Тези, които много внимателно следим хода на Войната на чудовището Русия на чудовището Путин срещу Украйна, разполагаме общо-взето с една и съща информация. Изводите, които правим се различават по нашите аналитични способности и емоционалните ни преживявания.
 

За мен е все така ясно, както от самото начало на Войната, че главната цел на Бункерния людоед е унищожаването на Украйна като държава и на украинския народ като народ.

 

За съжаление, политиката на Запада спрямо Войната де факто допринася за осъществяването на тази главна цел.

Да, санкциите на Запада срещу Русия и помощта на Запада за Украйна могат да доведат до агония на Русия като държава. Те могат да позволят на Украйна да продължи съпротивата.
Но!

 

Украйна страда ужасно; тя е на ръба на издръжливостта, тя губи цвета на нацията си; все повече хора я напускат и мнозина от тях завинаги; големи части от територията й са опустошени; индустрията й е свита на една трета, като от другите две трети половината е невъзстановима и трябва да бъде изграждана от нулата. А откъде хора за това? Разбита е критичната инфраструктура практически в половината от страната. Добивната промишленост като цяло не съществува вече. Минирани са хиляди квадратни километри; огромни плодородни почни са съсипани или разорани и разорени. Всеки 6 месеца на безумна агресия срещу Украйна съкращават нейния човешки, икономически, инфраструктурен и ресурсен потенциал на 4-5%. Сами пресметнете какво става с Украйна за вече 4-5 пъти по 6 месеца Война и какво ще бъде ако се воюва още 4-5 пъти по 6 месеца.
Пред очите и безочието на Запада протича системно унищожаване на европейска държава с европейски народ, изтеглили кошмарната къса клечка да имат за съсед държава чудовище с диктатор чудовище!

 

Една от причините да пиша постоянно е, за да се знае някога, когато това, което е в Украйна Днес сполети България Утре, че е имало такива като мен, които са се опитвали да събудят нашето общество и политиците ни, че Бедата е тръгнала към нас. Ние вече не можем да я спрем, но можем да се подготвим да й се опрем, да й се противопоставим.

 

Все още можем!
Политици, събудете се! Българи, опомнете се!

 

Николай Слатински




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 2177 |02.09.2024 Финландия забранява на руснаци да купуват имоти в страната? . 5| 2184 |02.09.2024 Кулеба: Защитавайки се срещу тази варварска военна машина, Украйна е принудена да се бие с вързани на гърба ръце . 0| 2174 |02.09.2024 Километрично задръстване към София заради пламнали ТИР-ове . 8| 3034 |02.09.2024 ЦИК прие документите и на двете ДПС-та с правен абсурд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads